Бойко Борисов за пореден път ще поведе Витоша (Бистрица) във

...
Бойко Борисов за пореден път ще поведе Витоша (Бистрица) във
Коментари Харесай

Бойко Борисов повежда Витоша срещу Ботев във финала на Държавното първенство за ветерани

Бойко Борисов за следващ път ще поведе Витоша (Бистрица) във финала на държавното състезание за ветерена. “Бистришките тигри ” се изправят против Ботев (Пловдив), а финалът започва в 13:00 и ще се излъчва директно по Sportal.bg .

Оспорваното дерби ще се играе на чисто новия стадион „ Христо Ботев “, който бе открит след тоталната си реорганизация преди броени дни.
 Бойко Борисов ще играе на Бойко Борисов ще играе на " Колежа "
Бившият министър председател, чието трето държавно управление отпусна солидна сума пари, с цел да може „ Колежа “ да блесне като същинско футболно украшение, ще има опция от първо лице да инспектира ремонта.

Шансовете на Витоша (Бистрица) за победа са големи, откакто и през предходната 2022 година те сграбчиха купата. На полуфинала Борисов, който играе на терен с съдбовния №13, сподели, че е във форма, като означи хеттрик за своите в борбата против Ботев (Враца).

Всъщност 13-ката е щастливото число на водача на ГЕРБ, защото той е роден на датата 13 юни и не вярвал в известното измежду народа поверие. В тима на Бистришките тигри Борисов играе като нападател, а в случай че през днешния ден с отбора му още веднъж бият в Пловдив, ще стигнат до седма държавна купа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР