Бойко Борисов за пореден път отрече да има къща в

...
Бойко Борисов за пореден път отрече да има къща в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мата Хари може и да е мъж!

Бойко Борисов за следващ път отхвърли да има къща в Барселона.

" Отиваш, намираш го тоя парцел и казваш: " Добър ден, тая къща, в случай че е на Бойко Борисов, той ми сподели да се настаня ". Ще дойдат да те арестуват. Аз имам къща в Банкя, там пребивавам, там ме арестуват, там идват да ми се радват хората. Абсолютна измислица. Колко да съм богат, едвам мога да пребивавам в Банкя и да си виждам внуците. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна обиколка на Габрово в отговор на въпрос дали в действителност има къща в Барселона. Въпросът беше заложен от журналиста Симон Милков, а цялото изявление е качено на страницата на Борисов във фейсбук, отбелязва.

Милков беше обвързван с партията на Николай Бареков, а след това доби известност около присъединяване си в митингите в поддръжка на основния прокурор Иван Гешев. Той два пъти попита Борисов коя е " Мата Хари ", която е направила фотосите на чекмеджето с банкноти евро и кюлчета злато, станали обществено притежание.  " Много е хубаво, че в медиите излезе експертиза, че тези фотоси с кюлчетата и пачките са фалшификат. Петорна експертиза, които ги пратиха в Европейския парламент ", сподели Борисов. В последна сметка водачът на ГЕРБ отхвърли да отговори коя е " Мата Хари ", като запитан дали не може тя да е мъж, той отговори, че не бил сигурен коя е,  " може и мъж да е ".

Лидерът на ГЕРБ направи и къс коментар за водача на " Възраждане " Костадин Костадинов:  " Минимум 10 години има, откак не съм чувал Костадинов, а откак се сби с Марешки, аз съм от неговите врагове. Не помните ли, че " Възраждане " върви да чупи Министерство на регионалното развитие. "  По думите му сред ГЕРБ и " Възраждане " има алена линия поради другите им позиции за влизането в еврозоната и по тази причина е невероятно да се съюзят.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР