Бойко Борисов вкара ПП-ДБ в капан. Това каза в предаването

...
Бойко Борисов вкара ПП-ДБ в капан. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Журналистът Стефан Ташев: Бойко Борисов вкара ПП-ДБ в капан

Бойко Борисов вкара ПП-ДБ в капан. Това сподели в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " журналистът Стефан Ташев. Според него електоралните вреди за " Продължаваме промяната “ – " Демократична България “ ще са огромни.

" Те нямат потребен ход. От една страна, лесният вид е да кажат: няма да преговаряме с вас, ние сме за нови избори, каквато беше поръчката незабавно след изборите на Кирил Петков и Асен Василев. Това пропадане на Народното събрание няма да им помогне, в противен случай – ще им нанесе доста по-тежки вреди. Това е единият вид и отиваме на нови избори, които няма да доведат до нищо кой знае какво по-различно, с изключение на да се вдигне още малко електоратът на " Възраждане “. От друга страна, диалози, договаряния и вероятно присъединяване в коалиция също нанасят доста тежки вреди на тези хора. Пак споделям за какво – тъй като те живеят от анти-ГЕРБ риториката към този момент три години и с това се хранят политически ", изясни журналистът.

Според Стефан Ташев страната е в доста сериозна рецесия, освен политическа.

" Това противоборство докара страната пред колапс. Доста политолози започнаха да настояват – и аз съм склонен с тяхното мнение, че сме на прага на края на парламентаризма и на парламентарната народна власт в България, каквото я имаме от 1989 година насам. Какво имам предвид? Има много хипотези и внушения в интерес на президентската република. Правят се сондажи и опити да ни се втълпи, че партиите са изчерпани. И в случай че по този начин продължава, с този ритъм, парламентаризмът да не може да създаде нещо – имам предвид работещ парламент, работещи институции, тази поръчка ще става все по-видима ", разяснява Ташев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР