Бойко Борисов в буквалния смисъл убива българите. Да, точно така

...
Бойко Борисов в буквалния смисъл убива българите. Да, точно така
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Борисов буквално убива българите, смята ги за овце! Аз съм в парламента, за да премахна него и Гешев

Бойко Борисов в дословния смисъл убива българите. Да, тъкмо по този начин - убива ги безмилостно. Преди време неслучайно облякохме фланелки с надпис: " Борисов е палач ". Това съобщи юрист Николай Хаджигенов в студиото на Сашо Диков в предаването ЕвроДикоф. Повод за думите на новоизбрания народен представител от коалаиция Изправи се Мутри вън е това, че НОЩ реши да охлаби ограниченията против ковид. Юристът допусна, че това се случва в миг, когато България се намира в тежко състояние на пик на заболеваемостта и сме на последно място по смъртност и ще докара след месец до неприятни последствия.

Във връзка със абсурда вътре в обединението Изправи се Мутри вън от през вчерашния ден, когато Хаджигенов направи обикновено пресмятане, че без поддръжка ( а не коалиция) снаБСП няма по какъв начин Борисов и Борисовщината да бъде изкоренена. Той даде да се разбере, че " стига до бяс ", когато намерения, че може да се наложи да е министър, само че в случай че се стигне до такава степен " ще се жертва " за известно време, с цел да спомогне от вътрешната страна за побутване на досегашните практики и построени корупционни системи. Тези му слова бяха последвани от брифинг, на който Мая Манолова и Татяна Дончева му скочиха. Обявиха, че обединението им няма аспирации за министерски кресла, а Хаджигенов е изразил персонално мнение. Адвокатът им се присмя и ги упрекна, че не са слушали деликатно изказването му.

" Животът ми и ни мина в очакване на нещо по-добро. Аз нямам повече време и отхвърлям да върша взаимни отстъпки. Вътре в Парламента съм, с цел да отстрани Бойко Борисов и Борисовщината, да махна Гешев и Гешевщината. Не съм вътре, с цел да приказвам политически правилно и да лапам кюфтета, а да назовавам нещата с същинските им имена. Татяна Дончева и Мая Манолова са остарели политици, които желаят няколко дни да минат преди да приказваме, да си дадем време в обединението изправи се Мутри вън. Е, аз няма да го направя, тъй като няма време, всеки един ден мислене и отсрочване е ден повече за Бойко Борисов. Аз не желая да му давам време - на него и на Гешев ", безапелационен бе Хаджигенов.

" Има незабавни неща за решение - нов изборен закон, правосъдна промяна и унищожаване на Гешев посредством законови промени, нов метод в епидемията. Това са краткосровни цели, които един кабинет в идващите месеци може да реши, а след това да идем на предварителен избор. ", обясни визията си Хаджигенов.

" Бойко хвърли депутатския мандат и сподели, че не му би трябвало депутатски имунитет. Не му би трябвало, з ащото си има основен прокурор - Гешев. Това народна власт ли е - Борисов да обикаля с джипката и да спуска пагубни решения? ", попита риторично юристът. И добави:

" Не съм в Народно събрание за пари. Аз 5 хиялди лв. мятам единствено за разходи към специалността ми като юрист. Дори се жертвам финансово, само че цялостен живот съм по площадите и желая това да спре и да си подредим страната. Аз ходя против течението и разрушавам стени с глава ", изясни юристът.

И приключи с това, че задачата му е Борисов да бъде арестуван, съден и да иде в пандиза, само че с Гешев като основен прокурор това е невероятно, тъй че първо той би трябвало да бъде свален. " Циркове вид " Цветанов " няма да вършим, всичко би трябвало да е законно. Обещал съм на бай Ставри да му заведа Бойко в килията ". 

Арман Бабикян добави, че в случай че в този момент се допусне неточност и се даде късмет на Бойко Борисов да се въвземе от удара на изборите - ще стане ужасно и България ч чакат сложни времена. " И на Чърчил надали му е харесвало, че се е съюзил със Сталин, само че не е имало различен късмет да се победи Хитлер. Представата за властта у нас е лапане, желаеме това към този момент да не е по този начин ", даде образец също новоизбрания народен представител от Изправи се Мутри вън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР