Бойко Борисов стои рамо до рамо със световни лидери в

...
Бойко Борисов стои рамо до рамо със световни лидери в
Коментари Харесай

Бойко Борисов застана редом до Тръмп и Путин във Варна

Бойко Борисов стои един до друг със международни водачи в музей. Восъчна фигура на премиера се появи в ретромузея във Варна. „ Отдавна стопирах да предпочитам кого да вършим. Хората доста питаха за господин Борисов”, призна притежателят на музея Цветан Атанасов, оповестява bTV.
Така се появява фигурата на премиера. Изработването ѝ лишава към 6 месеца, с цел да бъде изпипана до последния подробност.
Фигурата на Борисов е сложена в музея до тези на международните водачи Доналд Тръмп и Владимир Путин, като е направена с ръката в джоба – една нормална негова позиция.

„ Днес една жена ми сподели, че не го харесва като политик, само че го харесва като мъж. Така че той има тази харизма – мъжага, мачо, в случай че щете”, сподели още притежателят на музея. Фигурата на премиера обаче е от интервала му на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, когато беше много по-втален.
„ Това тяло може да влезе в неговата генералска униформа. Ако ни я даде, можем да го преоблечем и да бъде с тази униформа”, означи още Цветан Атанасов.
Фигурата на Борисов е втората на български политик, която се появява в музея след тази на Тодор Живков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР