Бойко Борисов ще си каже дали е получил обаждане от

...
Бойко Борисов ще си каже дали е получил обаждане от
Коментари Харесай

Даниел Митов за третия мандат: Трябва да се стигне до лидерски разговор

" Бойко Борисов ще си каже дали е получил позвъняване от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за среща. Ние ще се съберем и ще решим какво да вършим в тази обстановка. Имаме доста разлики с Българска социалистическа партия. Тепърва ще водим диалог. Ние този диалог си го изискуем, само че е значим методът ". Това сподели депутатът от ГЕРБ Даниел Митов в ефира на Нова телевизия по отношение на третия мандат.фСпоред него по-голям е въпросът какво ще предложи Българска социалистическа партия.

„ Трябва да се стигне най-малко до лидерски диалог. От там насетне ще забележим дали ще се разберем “, сподели той и отхвърли Борисов еднолично да взима решенията в партията.

Попитан, в случай че от Българска социалистическа партия им препоръчани вицепремиериски места в кабинета ще поддържат ли третия мандат, той отговори, че първо би трябвало да се види дали ще предложат това.

„ Разговорът би трябвало да е лидерски. Не сме взели решение дали Бойко Борисов би трябвало да отиде или би трябвало да иде различен. Естествено има опция той да откаже да иде. Ние направихме огромни взаимни отстъпки “, сподели Митов.

По думите му през цялото време от „ Продължаваме промяната “ не желаят този парламент да живее.

„ Искат да отидат на избори. Не бива да имаме държанието на Политическа партия, които са се запътили към идващите избори, както чух доскоро да приказва Лорер “, уточни той.

Според Митов на президента Румен Радев му харесва да ръководи.

„ Даже преди няколко дни вицепрезидентът Йотова си разреши да каже, че щели да дадат третия мандат на партията, която е подготвена да продължи целите на служебния кабинет, което към този момент излиза от рамките на парадигмите, които залага българската конституция за властта, защото служебните кабинети приготвят избори “, сподели той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР