Бойко Борисов ще се срещне с Корнелия Нинова на лидерската

...
Бойко Борисов ще се срещне с Корнелия Нинова на лидерската
Коментари Харесай

Бойко Борисов и Корнелия Нинова най-сетне ще се разберат `като мъже` - Политика

Бойко Борисов ще се срещне с Корнелия Нинова на лидерската среща по самодейност на левицата за третия мандат, удостовери пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

" Сигурно, предполагам, не знам. Дайте да получим покана, пък да забележим първо на какво ни канят ", сподели той.

По-рано Борисов изрази подготвеност да договаря в лидерски формат, а Нинова, която преди години предложения водача на ГЕРБ " ", съобщи, че. Вчера пък Христо Иванов дефинира тези срещи като " пиар опаковка ", криеща, че мандатът е изначално провален. 

Даниел Митов въпреки всичко е на мнение, че лидерските срещи ще са потребни, защото на тях ще се формират целите, ще се види какви разлики има и по този начин ще се оценят и опциите.

Лидерът на " Български напредък " Стефан Янев  пък акцентира, че ще не престават да държат на документално съглашение.

Въпреки това съгласно Движение за права и свободи към момента има късмет за образуването на постоянно ръководство. Според Йордан Цонев всичко зависи от разговора сред партиите.

Председателят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров  заяви, че партията е подготвена за избори. По думите му в сегашната обстановка всяка група е подготвена за избори. Съпартиецът му Искрен Арабаджиев от ефира на прикани Българска социалистическа партия да опита с държавно управление на малцинството. Вчера Националният съвет на Политическа партия даде мандат на Кирил Петков и Асен Василев да стартират диалози с Демократична България, Спаси София и други формации за общо явяване на идващите локални и национални избори в страната.

Вчера " " оповестиха, че няма да поддържат кабинет на Българска социалистическа партия. Ден по-рано и от излязоха с сходна позиция. " " пък заприказва за " разширяващи се разлики " с левицата. Сметките демонстрират, че с тези три партии кабинет не може да има - вадейки от уравнението ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България в Народното събрание остават 100 депутати, които са незадоволителни за образуването на кабинет. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР