Бойко Борисов ще бъде водач на листата на ГЕРБ в

...
Бойко Борисов ще бъде водач на листата на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив-град

Бойко Борисов ще бъде лидер на листата на ГЕРБ в Пловдив-град за идните парламентарни избори. В региона отпред ще е Дани Каназирева. Това разгласи Борисов в Пловдив на среща на организацията жени-ГЕРБ, представен от Българска национална телевизия.

Борисов разкритикува дейностите на служебното държавно управление по отношение на коронавирус рецесията, като съобщи, че поради неналичието имунизационни проекти умират доста българи.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и нарастването на цените на тока и природния газ. Според него ни чака чудовищна инфлация, в случай че страната продължава да се ръководи по този метод.

По мотив идните избори водачът на ГЕРБ прикани останалите партии за повече разсъдък в дейностите им.

На срещата в Пловдив участва и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева.

Първо Движение за права и свободи прогледнаха, че поддръжката им за Радев е била неточност, по-късно " Да България “ прогледнаха в този момент, че вършат измами с изборите, Българска социалистическа партия прогледнаха, че служебното държавно управление води до злополука и всичко, което ние от месеци обясняваме, те в този момент го потвърдиха. Само в България вършим опити, три пъти ще вървим на избори, с цел да начешем на някой егото, сподели Борисов.

Вярваме, че България има потребност сега от богатства дума, България има потребност от една друга нематериалност, която се процепва, имаме потребност от успокоение, имаме потребност да построяваме мостове, които рухнаха за доста малко време, сподели Невяна Митева, претендент за вицепрезидент.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР