Бойко Борисов се справя прекрасно с председателството на Съвета на

...
Бойко Борисов се справя прекрасно с председателството на Съвета на
Коментари Харесай

Лидерът на ЕНП с нови похвали за Борисов

Бойко Борисов се оправя прелестно с председателството на Съвета на Европейски Съюз. Това сподели ръководителят на ЕНП Жозеф Дол по време на конгрес под мотото „ Европа стартира във Вашето село/град/регион “, съобщи „ Фокус “.

„ Благодаря на всички за организацията на това извънредно значимо събитие в София. Искам да благодаря на кмета на София. Били сме в София в сложни моменти. Много сме горди да бъдем очевидци на реализирането на концепцията за европейската взаимност. Неуморно работите. В 7.00 часа започнахте да работите, макар че нощес приключихме късно. Благодарни сме и на премиера Бойко Борисов. С него се познаваме доста от дълго време, положителни другари сме от дълги години. Той прелестно се оправя с председателството на Съвета на Европейски Съюз “, съобщи Дол.

По думите му прелестното семейство на ЕНП е зад България, само че тя води. „ Наистина показвате пътя напред. Снощи видяхме европейските флагове. Това е образец, който би трябвало да бъде следван. Бойко, показваш голям кураж “, акцентира той. Според него е нужно ЕНП да извършват обещаното на жителите, с цел да завоюват европейските изборите през 2019 година „ Да им предложим нещо, което ги пази. Популистите насърчавоат омразата. Трябва да помогнем на хората да преодолеят страховете си и да предлагаме решения, които са реалистични и обективни. Имаме дълга да бъдем главната политическа партия, отпред на водещите европейски институции.

Имаме огромна мощност, само че тя допуска и огромни отговорности. Успяхме да преминем през финансовата рецесия посредством възприятие за взаимност и отговорност “, добави той. По думите му 98% от новопристигналите бежанци идват в Гърция. „ Обръщаме внимание на развиването на пограничните региони. Работим по политика за обща защита. Срещаме се непрестанно с най-различни групи и пластове на обществото. Някои от тях се усещат изключени. Аз давам съответна информация “, сподели още Жозеф Дол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР