Бойко Борисов се черкува в манастира Св. Св. Кирик и

...
Бойко Борисов се черкува в манастира Св. Св. Кирик и
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров

Бойко Борисов се черкува в манастира " Св. Св. Кирик и Юлита " в Асеновград. Той беше посрещнат с топли думи от пловдивския митрополит Николай.

" Манастирът е от 14 век и е с огромно духовно значение за народа ", сподели митрополит Николай.

Десетки жители също приветствата Борисов и му пожелаха триумф.

" Тук сме, с цел да видят всички хора по какъв начин се грижим за манастирите, да идват и те тук и да оказват помощ. Радвам се, че има толкоз младежи ", разгласи Борисов, с който пристигнаха и десетки от младежите на ГЕРБ.

" Радвам се, дядо епископ, че идват хора. Изглежда прелестно ", похвали Борисов поддръжката на манастира. Митрополит Николай описа, че манастирът е от 14 век и има голямо значение за епархията.
свързани новини77302на 23.10.2021
" Този манастир преди време е бил изработен на дискотека от комунистите, а в този момент ние го стегнахме наред с още доста светини, които имаме ", сподели Борисов и напомни, че в този момент първи комунистите се черкуват на Великден.

" Обръщам се към медиите по няколко тематики, които нарушават всевъзможни правила правила и морал - кандидат-президентът Радев се възползва от гратис отразяване в медиите. За нас вашите репортажи са по 10 000 лева на минута без Данък добавена стойност. А той за стотици хиляди левове употребява бонуси. Това равностойно отразяване ли е?
Защо не отиде министър председателят в Брюксел, а той? Или това, което през днешния ден прави и му текнало, че ще събира министрите и онлайн ще го отразявате отново без пари. Утре отново се върви на акция. Медиите да кажат за какво претендент президент привиква държавното управление. Единственото, което би трябвало да направи е да издаде декрет и да освободи Кацаров.
Сега след 2 години безхаберие от негова страна, в този момент се е сетил, а не обясниха на хората за имунизирането и удължените периоди за имунизациите и основават суматоха. Сега тези хора, които правят закононарушения, за какво продадоха имунизациите в период, а други ги подариха? ", попита Борисов във връзка абсурда с ваксини, чиито период е минал, само че служебният кабинет имунизира хората.

" Защо имунизират с изминал период на валидност?! Ефикасна ли е като е безвредна? Ще ги защищава ли?
Три дни го отразявахте от Брюксел, в неделя сякаш събира министри - ами ето това са над 120 000 лева, които му подаряват медиите. А останалите претенденти не са равнопоставени. Нали той говореше за честност, това честно ли е? Като обясняваше той на Шипка, че няма щаб и вирус, ние ли бяхме отговорни.
" Ние всеки ден молим да се имунизират хората от месеци, а за него все едно нямаше нищо. Сега пък едно въже се скъсало и прекратили интервенцията за кораба и не престават да тровят Черно море ", разяснява и проблема с Вера Су Борисов.

По мотив цената на тока той цитира Васил Велев, че близо 100 млн. лева са прибрани от компании със спекулацията на цените. " Къде са тези 100 млн. лева, в случай че не по пътя на Копринката, тъй като те са на власт и не се ли накрадоха. Очакваме в този момент Рашков да извади нещо гадно против нас, с цел да се занимавате отново с нас и да ни питате кого сме яли, а те да си вършат, каквото желаят ", сподели Борисов. Той разгласи, че всички партии, даже Българска социалистическа партия, желаят оставката на Стойчо Кацаров и би трябвало неотложно да го уволни, вместо да пробва да прикрие хаоса.

" Защо стопираха зелените коридори, където ние ваксинирахме по 43 000 дневно и до момента щяхме да сме не запомнили и да отваряме като в западна Европа. Всички лекари се имунизираха обществено, а той скрито - за какво? Аз персонално не му имам вяра. Аз също персонално се имунизирах, проф. Балтов, проф. Мутафчийски, с цел да дадем образец ", сподели водачът на ГЕРБ.








СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР