Бойко Борисов с нова серия критики срещу управляващите. Той се

...
Бойко Борисов с нова серия критики срещу управляващите. Той се
Коментари Харесай

Борисов с нова порция критики към властта

Бойко Борисов с нова серия рецензии против ръководещите. Той се срещна с партийния актив в Кирково. Лидерът на ГЕРБ се заинтересува от ориста на деятелите на партията, които бяха арестувани от полицията за владеене на пропагандни материали в навечерието на последните парламентарни избори.

Борисов съпостави дейностите на Министерство на вътрешните работи със събитията от 1944 година Той упрекна ръководещите и вътрешния министър, че репресират членовете на партията. " Сутринта служителите на реда пристигнали да питат Цвета Караянчева дали ще вършим проява, дали ще атакуваме полицейското ръководство. Абе, ей, къде се намирате ”, сподели той.

Обвинение имаше и към автомагистрала " Хемус ”. Борисов упрекна ръководещите, че са лъгали за " ин хаус ” процедурите. " Ин хаус ” процедурата е европейска. И в този момент техните министри работят и разплащат по безусловно същия метод. И то десетки милиони ”, съобщи още Борисов.

" Ако е прав техният вътрешен министър, техният министър председател и финансов министър, че това е грабежът на века, значи от два месеца грабежът продължава с други реализатори. Нито едното е правилно, нито другото ”, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Коментар от него пристигна и по Плана за възобновяване. " На 15 октомври е изпратен. След това Европейска комисия им върна 43 страници с 207 забележки. Ако е по този начин, както споделят Петков и Василев, те са върнали ремонти на забележки. Само че в случай че са върнали ремонти на забележките, би трябвало да ги качат на интернет страниците и обществото да ги прегледа. Защото две от тези забележки касаят Маришкия басейн и контрола на основния прокурор ”, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изясни, че са чакали парламентарната комисия, с цел да вземат участие интензивно в смяната на правосъдната система. " И в частност - основният прокурор да бъде разследван. Това го имаме и като план, и като поддръжка. Само че те не желаят това да се случи. Христо Иванов и неговата компания ги интересува единствено постът ”, добави той. 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР