Бойко Борисов с критики към управляващите за начина по който

...
Бойко Борисов с критики към управляващите за начина по който
Коментари Харесай

Бойко Борисов с критики към управляващите

Бойко Борисов с рецензии към ръководещите за метода по който споделят с протестиращите енергетици и миньори и желаните от тях промени в специфичните служби.

По думите му ръководителите на службите сега се употребяват с огромно доверие от партньорските служби. " Това го зная от първо лице. Не инцидентно шефът на ДАНС беше награден от неговия сътрудник с най-високото отличие. Дори върху тях панда цялата тежест върху извеждането от страната на съветските духовници от съветската черква. Но не може да приказваш по този начин на ангро, че в службите било цялостно със шпиони - в случай че има, дано да ги извадят и да ги дадат на съд щом знаят, че в ДАНС и в разузнаването има такива. Това е национално изменничество - изваждат им имената, дават ги на прокурор и ще отнесе доста години затвор. С дейностите си напоследък не мога да кажа, че ми е направило усещане от нужда от промяна на шефове ", добави Бойко Борисов.

И изясни, че е изрично срещу народен представител от една партия да отива да става началник на специфични служби. " Сегашните шефове са назначавани по времето на ръководството на президента Радев, Кирил Петков и Асен Василев, когато бяха в едни държавни управления. Работили са с тях години наред. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша фотография. Всичко е изринато и изчегъртано, оставени са единствено техни хора ", добави Борисов.

" Разминаваме се доста по отношение на задачите и дилемите. Моят съвет е до момента в който не се контракти всичко, да не ни предизвикат и да внасят закони за службите, тъй като няма да ги подкрепим ", отсече водачът на ГЕРБ. " Защото в петък се съгласихме с тях за удължаването на бюджета и за доста други неща отстъпихме пред Асен Василев. А те ни оставиха вечерта да пазиме в Народното събрание Закона за енергетиката и отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, Има Такъв Народ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия окупираха трибуната, ние в Народното събрание сме оставени сами ", сподели Борисов по адрес на сътрудниците си от сглобката. Според него те са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг.

" Ако някой ги поучава по този начин да споделят с ядосана общественост, не е вярно. Това са български жители, едва ли на тях им е прелестно да препятстват други български жители да си отидат по домовете и да си вършат бизнеса. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени. При добра връзка могат да се защитят доста от техните права, благосъстоятелност, даже да стана по-добре, само че би трябвало да се успокои диалога и арогантното държание ", сподели ръководителят на ГЕРБ.

Той прикани за разговор, който да успокои напрежението.

" Когато се наговорят и се създадат на доста мощни, по този начин става. Имам поради да приказват, че проекта е пратен и всичко е завършило. Ние в некоалицията поддържаме тези министри, само че не мога да кажа, че метода на връзка е извънредно неверен. Искам отново да се обърна към премиера, държавното управление и миньорите: Блокирането не е излаз, тормози доста други жители ", моли Борисов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР