Бойко Борисов разкрил пред Симеон Сакскобургготски, че докато го е

...
Бойко Борисов разкрил пред Симеон Сакскобургготски, че докато го е
Коментари Харесай

Симеон II за Бойко Борисов: Генерале, аз също съм ви наблюдавал!

Бойко Борисов разкрил пред Симеон Сакскобургготски, че до момента в който го е охранявал, го е следил.

За това приказва някогашният министър председател в изявление за Дир.бг.

„ Един ден, не знам дали към този момент беше станал кмет или министър председател, той ми сподели: „ Аааа, да не мислите, че аз не съм ви следил ". Викам: „ Генерале, в случай че пък вие си въобразявате, че аз не съм ви следил, до момента в който съм ви гледал в тила толкоз постоянно... "

Симеон Сакскобургготски дава отговор по този начин на въпроса какво е научил от настоящия министър председател Бойко Борисов. „ Така че и двамата сме се следили. И може всеки един да се е понаучил на нещо ", добавя с усмивка Сакскобургготски.

Интервюто е от поредицата " Личности, които трансформираха България през последните 20 ". В тази поредност изявление за медията даде и министър-председателят Борисов.

В новото издание царят и някогашен министър председател разяснява дали си е тръгнал наскърбен от политиката, тематиката за царските парцели, " алергията " си към " диктата на Великите сили ", от чиято политика страдат народите. Сакскобургготски приказва за войната в Сирия, за бъдещето на Европейския съюз и за това, къде е мястото на България в спора Съединени американски щати - Русия.

Последният български цар си спомня трагични моменти от своето детство и по какъв начин е научил за кончината на татко си цар Борис III. Споделя и по какъв начин дружно с майка си и сестра си напуща България, споделя любопитни елементи от живота си като млад, от времето в имиграция и уроците, които е научил оттогава до в този момент.

В изявлението, което Дир.бг ще разгласява на следващия ден, ще стане дума и какво не си е споделил Симеон с Живков, какво си е споделил с Иван Костов, преди водачът на Съюз на демократичните сили да загуби изборите, търси ли го през днешния ден за препоръки министър председателят Бойко Борисов и ще върви ли на идната кралска женитба на принц Хари с Меган Маркъл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР