Бойко Борисов проведе работна среща с кметовете на кметства в

...
Бойко Борисов проведе работна среща с кметовете на кметства в
Коментари Харесай

Борисов: Ако ГЕРБ бъде убедителен победител на изборите, ще разрешим проблемите, свързани с нелегалната миграция

Бойко Борисов организира работна среща с кметовете на кметства в София, които победиха още на първи тур на локалните избори, съобщивата от ГЕРБ.

На срещата участваха регионалният координатор на ГЕРБ – София Даниела Райчева, лидерът на листата на 23 МИР Рая Назарян, претендентите за народни представители Тома Биков, Александър Иванов, Христо Гаджев, кметовете на столични региони и на кметства, районни координатори и общински съветници.

“Искам да отидете персонално при хората във всяко обитаемо място и да им гарантирате, че в случай че ГЕРБ бъде безапелационен победител на изборите ще разгадаем проблемите, свързани с незаконната миграция. Този проблем се задълбочава в Германия и Австрия, създавайки предпоставки за връщане на талази от мигранти в страните, в които те са регистрирани първо ”, разяснява Борисов.

По думите на ръководителя на ГЕРБ връщането на доверието на жителите във всички обитаеми места в София е безспорен приоритет за партията. “Където има проблем, би трябвало да бъдем при хората и да търсим метод да им помогнем ”, разяснява още той.
Борисов беше безапелационен, че българските жители би трябвало да бъдат уверени с причини да поддържат ГЕРБ на изборите на 27 октомври, в случай че желаят сигурност и непоклатимост.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР