Бойко Борисов продължава със съботната си обиколка из различни обекти

...
Бойко Борисов продължава със съботната си обиколка из различни обекти
Коментари Харесай

Борисов: Те сеят омраза, ние работни места

Бойко Борисов продължава със съботната си обиколка из разнообразни обекти в страната. Премиерът направи ревизия на пътен сектор край Бургаско, на която участва и кметът на Бургас Димитър Николов.

" Да се молим да вали освен в София. Поне три язовира още би трябвало да построим, такава задача съм дал ", сподели Борисов.

Той разяснява и политическата конюнктура в страната.

" ГЕРБ е партия, която носи отговорност и има задоволително сътрудници - Съюз на демократичните сили, патриотите, земеделците. На конгрес сме решили с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да не вършим коалиция, сподели Борисов.

" Тези, които си вършат тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ единствено в съпротива. Те сеят ненавист, а ние работни места. Да сеят ненавист, ние не им обръщаме внимание ", безапелационен беше министър председателят.

По-рано през днешния ден министър председателят бе на посещаване в цех на турският холдинг " Нурсан " в с. Люляково, област Бургас. Борисов заяви, че от другата седмица работодателите ще могат да аплайват за създаване на детски кътове във компаниите. Фирмите ще могат да получават сред 50 000 и 150 000 лева Отдени са за това 15 млн. лева



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР