Бойко Борисов пристигна на заседанието на Жени-ГЕРБ в хотел Империал

...
Бойко Борисов пристигна на заседанието на Жени-ГЕРБ в хотел Империал
Коментари Харесай

Невяня Митева в Пловдив: България трябва да изгражда рухнали...

Бойко Борисов дойде на съвещанието на Жени-ГЕРБ в хотел " Империал " в Пловдив

" България има потребност от богатства дума, от създаване на мостове, които рухнаха единствено за моменти. "

Това съобщи претендентът за вицепрезидент, подсилен от ГЕРБ-СДС Невяна Митева. Тя дружно с Мария Габриел са посетители на съвещанието на Жени-ГЕРБ в хотел " Империал " в Пловдив.

На съвещанието преди минути дойде и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Тук са се събрали над 70 дами от региона, членуващи в партията.



Според Митева, равнопоставеността сред мъжете и дамите е допустима, единствено когато е учредена на партньорство. Именно тази идея счита да следва президентската двойка Митева - проф. Герджиков.



" Пловдив е значим град за мен, по тази причина се веселя, че първата ми изява като претендент вицепрезидент е тук ", съобщи Митева.



Невяна Митева акцентира, че през живота си се е срещала с разнообразни компликации, само че най-вече се тормози, че популацията на България понижава. Затова по думите ѝ би трябвало да се отнасяме по-отговорно към ковид и ограниченията.

Областният координатор на ГЕРБ Иван Тотев допъли, че не по-малко значима тематика е и тази за цената на тока.



Междувременно Екатерина Йорданова, която е новия ръководител на Жени-ГЕРБ акцентира, че днешната срещата е значима както за новоизбрания екип на структурата, по този начин и за подтекста на идните избори. Тя напомни още, че ГЕРБ първи са издигнали жена кмет, а Борисов с дейни старания е нараснал % на дамите в партията, част от които са заемали вицепремиерски постове.

Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР