Бойко Борисов постъпи държавнически, защото за него балансите в Европа

...
Бойко Борисов постъпи държавнически, защото за него балансите в Европа
Коментари Харесай

Ирена Тодорова: Борисов постъпи държавнически

Бойко Борисов постъпи държавнически, тъй като за него балансите в Европа са значими, съобщи в предаването " Преди всички " Ирена Тодорова от Института за дясна политика

Антонио Таяни идва в България в извънредно значим миг за Европа, изключително в подтекста на провалените договаряния в Германия. В някакъв смисъл се вижда, че Германия е в несъстояние да сътвори коалиция с сътрудниците, с които всички чакахме да сътвори, и считам че дебатът по някакъв метод ще се придвижи тук, на родна почва. Една празна зала би излъчила в действителност отрицателни знаци към Европа и европейския хайлайф като цяло.

Така че в случай че би трябвало да създадем анализ на държанието на премиера Борисов, можем да кажем две съществени неща  - от една страна, той постъпи държавнически, тъй като за него балансите в Европейския съюз и всички знаци са извънредно значими подтекста на председателството, само че въпреки това. пое извънредно огромни вътрешни политически опасности, от една страна към личния си партиен актив и уред и въпреки това към неналичието на диалог по-малкия съдружен сътрудник.

Ирена Тодорова разяснява и думите на вицепремиера Валери Симеонов, който подлага на критика остро Борисов за оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев:

Той не за пръв път насочва сериозни бележки към метода на ръководство на Борисов и метода, по който се води разговор в обединението. Този път обаче наподобява да е представител и на трите обединения в Обединени патриоти, до момента в който до момента сме привикнали да приказва най-вече от твоя персонална позиция.

Аз считам че той има учредения да подлага на критика метода на диалогичност в обединението. Дали това ще отслаби по някакъв метод на рамките на ръководството, нямам доверие, въпреки Българска социалистическа партия да сложиха тази офанзива напълно целеустремено, с цел да покажат точно и пред ръководителя на Европейския парламент, че в България не действа Добре парламентарната народна власт
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР