Бойко Борисов попита Кирил Петков кой е виновен за неизпълнените

...
Бойко Борисов попита Кирил Петков кой е виновен за неизпълнените
Коментари Харесай

Борисов: Важно е да се строим под един флаг в името на България

Бойко Борисов попита Кирил Петков кой е отговорен за неизпълнените събирания по бюджета
Няма значение пред коя стая ще се строяваме, не се ли строим дружно, влизаме в дългова серпантина, предизвести водачът на ГЕРБ

„ Няма значение пред коя стая се строяваме. Не е значимо къде, значимо е под един байрак да се строим в името на България. Не се ли строим дружно, влизаме в дългова серпантина и не можем да вземем тежките решения, като влизането на България в еврозоната и Шенген. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов “.

Така Борисов отговори на думите на Кирил Петков, че „ Батальона се строява ” е към този момент остарял шлагер, не толкоз настоящ.

Борисов акцентира, че е извънредно значимо спорът в Газа да завърши скоро. „ В изискванията на възходяща инфлация и заболеваемост от Ковид, в случай че сме единни като нация, ще преминем по-лесно “ през тези тествания, уточни той.

Лидерът на ГЕРБ акцентира смисъла на толерантността в град Търговище. „ ГЕРБ е партия на всички български жители. Етническата приемливост е доста значима “, сподели той и добави, че сега очевидци на жестоки спорове и би трябвало да има съгласие сред политическите сили.

„ За страдание, в този момент гледаме най-лошия конфликт сред Израел и Палестина. Пропускаме, че на 300-400 км от нас има война в Украйна. В тази обстановка е доста значимо разбирателството сред политическите партии. Вижте Израел за три години пет избори, като в България. Протести в Израел за правосъдна промяна, като в България. А врагът не спеше по това време “, съобщи Борисов.

Той уточни, че в случай че се стигне до по-голяма война, това ще докара до обективното повишение на цените на горивата. „ Казвам обективно, тъй като три години цената на горивата беше висока, само че не по справедливи причини… Инфлацията е доста висока и още ще се вдигне “, добави водачът на ГЕРБ.

Борисов попита риторично финансовия министър Асен Василев, за какво когато приказва за по-малката събираемост от Митници и Национална агенция за приходите, спестовно пропуща да каже кой през последните 3 години е управлявал и е бил в управлението на тези организации.

„ Лесно се дава обещание “, сподели той, визирайки обещанията, които водачът на Политическа партия Кирил Петков е дал на жителите на Пловдив през вчерашния ден. „ 3 години за какво не направихте това, което в този момент обещавате “, попита Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР