Бойко Борисов покани президента Румен Радев на строежа на Балкански

...
Бойко Борисов покани президента Румен Радев на строежа на Балкански
Коментари Харесай

Борисов покани Радев на Балкански поток, за да види какво прави провалената държава

Бойко Борисов предложения президента Румен Радев на градежа на " Балкански поток ", с цел да види какво прави " провалената страна ".

" Нека президентът Радев да пристигна на " Балкански поток " да види " провалената страна " какво прави! Той и други български политици да видят хилядите служащи, хилядите машини, да стъпят тук - в прахта и калта, да се срещнат с софтуерния развой. Важно е и нашите сънародници да знаят какви старания са били нужни за реализирането на плана, тъй като напълно скоро всичко ще е подземен. А България ще доставя газ във всички направления: Север - Юг и Изток - Запад. Едновременно с това ще обезпечаваме и Азия, и Европа.Тука да ги посети президентът Радев, с цел да види " провалената страна " какво прави ", разгласи Борисов, който продължава с инспекцията на градежа, само че към този момент по земя, возейки гостите от Саудитска Арабия.

След като ги срещна с плана от въздуха, министър председателят дружно със заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител " Аркад " обикалят по пътищата.

" След като завърши работата по " Балкански поток ", пътищата ще бъдат асфалтирани, с цел да се усъвършенства въздуха в района ", сподели Борисов. Той поговори и с служащ на градежа, който показа, че е удовлетворен от работата и му заплащат постоянно.

" От 16 страни имаме служащи. Сега сме в средата на България, изясни Борисов на гостите. - Понеже нямаше какво да излъжат, най-после споделиха, че компанията не е от Саудитска Арабия, а е съветска. "

" Уверявам, че компанията е от Саудитска Арабия, тъй като аз съм неин притежател ", отговори заместник-министъра по корпоративно ръководство в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун.

Той разкри още, че с изключение на тръбите е помислено и за младото потомство, тъй като по трасето е прокаран оптичен кабел, който ще свързва Европа с Азия и по този начин ще има още по-високоскоростен интернет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР