Бойко Борисов отрече да има намерение да се оттегля от

...
Бойко Борисов отрече да има намерение да се оттегля от
Коментари Харесай

Аз къде повече да отстъпя. Борисов няма намерение да се оттегля от ГЕРБ

Бойко Борисов отхвърли да има желание да се отдръпва от партията си, откакто президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) сподели, че водачът на ГЕРБ е подготвен за това в изявление

"Борисов е подготвен да го направи и го е заявявал неведнъж, в това число и в диалози с Кирил Петков . Борисов постоянно е бил "за " европейското развиване на България. Никой не може да вземе партията на Бойко Борисов. Тя е негова рожба, той я е основал и той ще продължи в тази партия да бъде главният фактор ", сподели Плевнелиев.

"Няма подобен вид. Да направя ГЕРБ брошка на "Продължаваме смяната ". Няма да стане ", сподели за Свободна Европа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в телефонен диалог.

"Разбирам телешкия екстаз, само че не е правилно. Аз къде повече да отстъпя ", сподели Борисов.

В четвъртък министър председателят в оставка и водач на "Продължаваме смяната " Кирил Петков позволи, че с партията му биха могли да работят някои депутати от ГЕРБ, в случай че. Така Петков разяснява предлагането на някогашния министър-председател за сформиране на евроатлантическа коалиция след рухването на досегашния кабинет.

Пред Свободна Европа в понеделник Борисов сподели, че "категорично би трябвало да се върви на избори " и ГЕРБ няма да поддържат ново държавно управление с мандат на "Продължаваме смяната ".

Ден, откакто ГЕРБ, Движение за права и свободи, "Има подобен народ " и "Възраждане " на Петков, От думите му стана ясно, че ГЕРБ може да работи с всяка партия, която поддържа приемането на еврото, Украйна, участието в Европейски Съюз и НАТО и работи за цялостна диверсификация на доставките на газ и нефт.

В понеделник министър председателят Кирил Петков. До нея се стигна след отдръпването на партията на Слави Трифонов "Има подобен народ " от обединението и гласуването на избор на съмнение, импортиран от ГЕРБ.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР