Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го

...
Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го
Коментари Харесай

Слави: ПП бранят с голи гърди Борисов

Бойко Борисов отхвърля да си даде имунитета, а Политическа партия го бранят с голи гърди. Изглежда сюрреалистично, само че е реалност.Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов на профила си във фейсбук.

Трифонов заключи, че цялата идея за основаването на " Продължаваме промяната " като партия е  била “анти-Бойко Борисов ”.

" За това и Кирил Петков го арестува нелегално и срещу разпоредбите. А в този момент Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Парламента и се чудят по какъв начин да се прегърнат, без да се срамят от личните си гласоподаватели. И по какъв начин не схващат, че личните им гласоподаватели към този момент се срамят от тях. Само допускам ", написа още Трифонов в своя пост.

" Аз не съм техен гласоподавател, само че мисля по този начин, тъй като моралът е еднакъв за всички гласоподаватели. А другояче, моето мнение е, че Бойко Борисов би трябвало незабавно да си даде имунитета ", съобщи водачът на Има Такъв Народ и акцентира, че в случай че човек е почтен, няма от какво да се опасява. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР