Бойко Борисов отговори трябва ли да има министри от ДПС. “Ако

...
Бойко Борисов отговори трябва ли да има министри от ДПС.
“Ако
Коментари Харесай

Борисов отговори трябва ли да има министри от ДПС

Бойко Борисов отговори би трябвало ли да има министри от Движение за права и свободи.

“Ако имат хора, които да се оправят по-добре с работата, за какво да не станат министри ”, сподели Борисов в коридорите на Народното събрание в отговор въпрос би трябвало ли и Движение за права и свободи да има министри.

На няколко пъти този и предишния месец водачът на ГЕРБ “присъедини ” към ръководещото болшинство и Движение за права и свободи. От придвижването обясниха, че с гласуванията си по всички основни въпроси демонстрират ясно, че поддържат (не)коалицията, само че официално не са част от болшинството. От ПП-ДБ също признаха, че без поддръжката в Народното събрание на Движение за права и свободи основни гласувания няма по какъв начин да минат, а правосъдната промяна.

“Не му е фантазията да стане министър ”, отвърна Борисов на въпрос дали Делян Пеевски може също да стане член на кабинета Денков/Габриел

Борисов подсети, че при ротацията ще се огледа работата на ввсеки министър. Ако има по-подходящ претендент, ще бъде заменен.

Той даде да се разбере, че е мощно подразнен от вчерашния коментар на съпредседателя на “Промяната ” Кирил Петков – че тябвало да се гордее с поддръжката си за кабинета “Денков ”. Без тях нищо не сме можели да създадем, ядоса се водачът на ГЕРБ. Но в последна сметка отдаде всички сходни изказвания на предизборната акция.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР