Бойко Борисов: От президента зависи дали ще осигури честни избори.

...
Бойко Борисов: От президента зависи дали ще осигури честни избори.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: От президента зависи дали ще осигури честни избори


Бойко Борисов: От президента зависи дали ще обезпечи почтени избори. С деца от Украйна, които почиват на нашето Черноморие с помощта на ГЕРБ, беседва водачът Бойко Борисов по време на посещаване в Поморие.

Харесва ли ви тук, по какъв начин се отнася кмета, попита Борисов. Много сме удовлетворени, доста от децата са за първи път на море, а и най-важното е, че тук е умерено и могат да изкарат една седмица без сирени в небето, отвърна ръководителят на групата и благодари на водача на ГЕРБ за това.

В България са 44 деца, някои от най-засегнатите райони в Украйна. Те са на възраст от 8 до 12 година

Да свършва тази война бързо, тъй като за Украйна неприятно, за хората – неприятно, за света – неприятно, а хората не би трябвало да страдат. Децата минимум. Затова взехме решение като партия, вместо акция, да дадем парите за един детски лагер, изясни Борисов. И благодари на Любен Дилов, Георг Георгиев и кмета на Поморие Иван Алексиев. Така че младежите от ГЕРБ не са отговорни единствено за повдигането на цените на горивата, както ги упрекнаха, само че и за дружбата сред нас, сподели той. А гостът му пожела при идната среща още веднъж да е министър председател.

Надявам се в най-скоро време в Украйна още веднъж да има естествен живот. Агресията на Русия би трябвало да прекъсне неотложно и по тази причина сме толкоз твърди в поддръжката за Украйна, безапелационен бе Борисов. Ако е споделил Господ, след войната, виждате сега какъв брой са лоялни българите в Украйна, би трябвало да се оказва помощ по-късно с пътища и друго в тези райони, добави той.



В нашата централа стои вашето знаме, обърна се Борисов към украинчетата, с които той се срещна в Музея на солта в Поморие. „ Щом сте удовлетворени, няма какво да кажа. Поздравете родителите си, сприятелете се с нашите младежи. И би трябвало по този начин да стане – всяка година да идвате да почивате “, обърна се водачът на ГЕРБ към децата. „ Слава Украйна! “, обърна се Борисов към тях, „ Слава! “, отвърнаха му децата в хор.

Борисов също прегледа музея и солниците. „ Какъв рабски труд е било, а, Любе “, обърна се той към Любен Дилов, който е с него на обиколката, както и лидерът на листата на ГЕРБ за Бургаско Жечо Станков.

В Европа, в Америка, тези жестове с децата от Украйна се одобряват доста добре, добави той. И посочи, че организацията на детския лагер не е с предизборна цел. Георг Георгиев описа, че е почнала още през юни.

Защо слагате каруцата пред коня. Първо, изборите зависят доста от президента Радев – дали ще обезпечи почтени избори. Ако създадат същата спекулация с машините… А според от резултата, ще дойдат и разновидностите. Така Борисов разяснява на въпрос дали ще успее ГЕРБ да сформира държавно управление в идващия парламент, в случай че е първа политическа мощ.

Ако по този начин продължат да падат цените на бензина и нафтата, значи сме били прави, че се изнасят огромни суми, далавери в големи размери. За 30 дни, откогато ги няма „ Промяната “, с 30% паднаха цените. Те са работили да ощетяват българския народ, всеки ден са ви бъркали. Всеки ден по стотинка от джоба на всеки ви, разяснява Борисов.

За разлика от другите страни, България е производител и е закононарушение да се приказва за безценен ток, разяснява Борисов. Инфлацията в България идва от цената на тока. И това не е немарливост, а е направено с предумисъл за избрани кръгове, добави той.



Цени, инфлация, безпорядък – на всички места го има. Виждате какви далавери излизат в Министерство на вътрешните работи, по границата. То е било знамение! Затова в този момент би трябвало да се опитаме да възстановяваме страната, добави Борисов. И изясни, че остарелият модел в никакъв случай не може да се върне.

Ние произвеждаме всичко – жито, царевица, ток, сол, всичко, добави той.

И като ги чувам – толкоз самонадеяни и самоуверени, подлага на критика той предходните ръководещи. Реалният живот всеки ден опровергава тях и удостоверява казаното от нас.

Не чаках толкоз да са счупили страната. Ако народът знае действително какво са правили тези хора, какво са предизвикали, то е се едно да минете през тези солници и да ги разбутате, а след това да желаете да се изпари водата. Да, но идва зимата и слънцето към този момент не е толкоз мощно. Няма по какъв начин да се оправи счупеното. Сега желаят от нас да се върнем и да оправим страната, няма по какъв начин да стане и да я върнем на равнищата отпреди това, разяснява още Борисов.

По мотив напъните на кореспондентка да държи огромен микрофон, Борисов описа по какъв начин е давал караули пред портрета на Георги Димитров и се бил научил да спи прав.



Обиколката на Борисов продължи и в Поморие.

“Убеден съм, че вие ще успехите. Доброто постоянно побеждава ”. С тези думи, жители му връчиха катоподарък иконата на Свети Георги.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР