Бойко Борисов обяви, че няма да се откаже от имунитета

...
Бойко Борисов обяви, че няма да се откаже от имунитета
Коментари Харесай

Какви са реакциите след поискания имунитет на Борисов?

Бойко Борисов разгласи, че няма да се откаже от имунитета си. 12 часа след предлагането на прокуратурата водачът на ГЕРБ уточни, че не се тормози.

В настояването на депутатската му отбрана Бойко Борисов видя офанзива. И попита – за какво това предложение идва тъкмо в този момент.

“Две години бях без имунитет, нямаше правосъдна промяна, в този момент има закон и започнаха да желаят имунитетите. Съдебната промяна си има цена - аз я платих към този момент със правосъдната промяна и вие я виждате “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Не съм имал и нямам парцел в Испания, сподели ръководителят на ГЕРБ

Опит за неуспех на държавно управление с втория мандат видяха в дейностите на обвиняването от ПП-ДБ, които беседват с ГЕРБ-СДС за общо ръководство.

„ Сега Гешев и Радев са гръб-гръб, координирано работят да не се сформира държавно управление. Борисов дано да си се бори, да си се пази “, сподели съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

„ Това, което виждаме и е много ясно, е едно активизиране на прокуратурата, в този момент за няколко дни свърши повече работа, в сравнение с през последните години “, добави претендентът за министър председател на ПП-ДБ акад. Николай Денков.

От " Възраждане " желаеха да схванат ще се отрази ли поисканият имунитет на връзките сред първите две сили.   

„ Нека да забележим дали ще се сбъдне това от записа, че би трябвало да се замота в кавички проблема с имунитета на Борисов “, сподели водачът на партията Костадин Костадинов.

От " ИТН " пристигна рецензия. Не за дейностите на обвиняването, а за реакцията след него.

Главният прокурор е в Бургас за присъединяване в интернационален конгрес

„ Кирил Петков, който собственоръчно арестува Бойко Борисов предходната година, оплаквайки се тогава, че основният прокурор Иван Гешев му пречи, с цел да влезе Бойко Борисов в пандиза, в този момент го пази “, сподели Станислав Балабанов от „ ИТН “.

С пост в обществените мрежи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани Борисов самичък да си даде отбраната.

" Ако не се откаже самичък от имунитета си, значи, че плахо се крие от правораздаване. Интересно е по какъв начин биха дали своят вот съдружните му сътрудници от Политическа партия и Демократична България. Тези, които го арестуваха нелегално, през днешния ден го избавят от законна процедура за търсене на отговорност “, написа тя.

От Движение за права и свободи резервираха безмълвие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР