Бойко Борисов обяви, че лично е поискал Асен Василев да

...
Бойко Борисов обяви, че лично е поискал Асен Василев да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Настоях Асен Василев да е в кабинета

Бойко Борисов разгласи, че персонално е изискал Асен Василев да бъде министър в новия кабинет на Николай Денков и Мария Габриел, " с цел да може това, което е възнамерявал, да го направи от първия ден ".

Борисов предизвести, че " от юни месец нямаме страна " поради забавянето в приемането на държавния бюджет. В същото време той поздрави " всички, които имат смелостта и доблестта " да поддържат ръководството и регистрира като добра стъпка отстъплението на останалите водачи от Политическа партия и Демократична България от кабинета.

" Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който вършат държавно управление, тъй като тези, които са срещу държавното управление, работят за сриване на цялата политическа система - това са нови, шести избори ", сподели той.

На въпроса по какъв начин дефинира новото ръководство, в случай че не е коалиция на ГЕРБ и ПП-ДБ, той отговори: " Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии, само че със 100% идентични партии ".

" Ако е коалиция, ще сме аз и (Кирил Петков) министър председатели и министри. Правителство се прави от Мария Габриел и акад. Денков. Партията като е споделила, че сме дали на Мария Габриел 100% правата да приготви подобен кабинет и да направи взаимни отстъпки, само че да има държавно управление ", сподели той и обърна внимание на " гневната опозиция от всички за това, че ще има кабинет от евроатлантически партии ".

" Евала на тези момчета, че вършат това, което вършим и ние. Партията е възбудена, техните хора са възбудени, само че когато обясниш на хората, че всичко останало е по-лошо, аз мисля, че те схващат. Като се случат 3-4 хубави неща, отново да отидем на избори, отново ще се ненавиждаме, то няма да ни мине ", сподели още той пред публицисти в Пловдив.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР