Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с когото и

...
Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с когото и
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Борисов няма да има проблем да отиде в Народното събрание


Бойко Борисов няма проблем да се срещне, с който и да било. Човек, който е бил 12 години министър-председател няма проблем да огледа останалите водачи в Народното събрание. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев пред БиТиВи във връзка с опцията за държавно управление с третия мандат, който бе даден през вчерашния ден от президента Румен Радев на Българска социалистическа партия, и оповестената от Корнелия Нинова лидерска среща.

ГЕРБ ще подходят почтително към всичко, което предложи Българска социалистическа партия. Георгиев се надява идните срещи да се случат обществено и да не стане един пазар и пазарлък. Той счита, че възможностите за сформиране на държавно управление с третия мандат е по-голям, в сравнение с Политическа партия в миналото могат да бъдат сполучлива партия. ГЕРБ не са поставяли условия за министри на Политическа партия, а имат искания по отношение на Кирил Петков и Асен Василев.

ГЕРБ създали всичко допустимо да се реализира консенсус в обществото, като се пробвали да осъществят първия мандат с проектокабинета Габровски.

Той не е взел участие нито с водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов, нито с който и да било в една обща компания. Човек, който е бил сътрудник с четирима съветски жители, да приказва против ГЕРБ и какви са ГЕРБ, е неуместно, заяде се Георгиев с депутата от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР