Бойко Борисов няма да участва в разговоритеПредставители на ГЕРБ-СДС и

...
Бойко Борисов няма да участва в разговоритеПредставители на ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС и Продължаваме Промяната ще проведат експертна среща в парламента

Бойко Борисов няма да взе участие в диалозите

Представители на ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " ще проведат експертна среща в Народното събрание от 10:00 часа в зала " Запад ", преди началото на изключителното съвещание на Народното събрание, заяви пресцентърът на ГЕРБ.

Председателят на парламентарната група (ПГ) на ГЕРБДесислава Атанасова и представители на партията ще обсъдят с „ Продължаваме Промяната “ целите на двете ПГ. Партиите ще проведат експертен диалог, който е по самодейност на ГЕРБ, за търсене на консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на обществото и Народното събрание, се показва в информацията.

Предстоящите диалози бяха доказани в събота на брифинг в централата на ГЕРБ. За срещата беше съобщено още сутринта от президента (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев. " Започваме да си приказваме. Контактната група няма да участва там, само че двете политически партии стартират да си приказват, което ние намираме за извънредно положително ", съобщи Плевнелиев. Преди това в профила си във фейсбук Десислава Атанасова написа - " като ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС поканих на експертна среща на 8 ноември от 10 часа в зала " Запад " представители на ПГ на Политическа партия. От ПГ на ГЕРБ-СДС в срещата ще вземам участие дружно с Деница Сачева, Делян Добрев, Кирил Ананиев ".

Очаква се от " Продължаваме Промяната " да бъдат съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев.

Всички партии би трябвало да се водят от крайния резултат – да има постоянно държавно управление с работещ парламент, разяснява във връзка диалозите на конференцията в събота водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Не бързаме за избори, не е това задачата, само че поехме ангажимент да подкрепим този диалог, добави той. По думите му обаче е по-вероятно да има кабинет с третия мандат.

" Продължаваме Промяната “ (ПП) ще се отзоват на поканата на ГЕРБ-СДС за диалог по политики, заяви също в събота пресцентърът на групировката. „ Веднага след изборите намерено декларирахме, че ще беседваме с всички политически партии по целите, залегнали в препоръчаните от „ Продължаваме Промяната ” 16 политики в интерес на хората. Ще се отзовем на поканата от ГЕРБ-СДС “, допълват от Политическа партия. И акцентират, че това не е среща за поддръжка на мандат на ГЕРБ-СДС. От политическата мощ декларират, че ще излъчат специалисти за разговор по политиките, които са подготвени да поддържат като градивна съпротива.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР