Бойко Борисов няма да даде доброволно имунитета си, заяви лидерът

...
Бойко Борисов няма да даде доброволно имунитета си, заяви лидерът
Коментари Харесай

Няма да дам имунитета си доброволно: Борисов

Бойко Борисов няма да даде непринудено имунитета си, съобщи водачът на ГЕРБ в коридорите на Народното събрание.

" Две години бях без имунитет. Сега изрично няма да го дам, тъй като би трябвало да си кьорав, с цел да не виждаш какво се случва сега. Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв парцел в Испания ", пояси Борисов.

Коментарът му пристигна откакто през вчерашния ден прокуратурата изиска имунитета му поради следствие по проблема " Барселонагейт " . Той беше безапелационен, че няма да даде имунитета си, защото разчита офанзивите против него и ПП-ДБ като опит да се провали съставянето на държавно управление.

    " Трябва да си кьорав да не виждаш какво се случва. Вчера ли министъра разбра за мъртвите души. Защо през вчерашния ден желаеха моя имунитет? Целта е да няма държавно управление. Трябва да има държавно управление с обикновено болшинство. Днес ще се забележим отново с Политическа партия и Демократична България, тъй като хаоса е голям. Съдебната промяна си им цена. Ние приехме закона за надзор на основния прокурора и започнаха офанзивата по партията на смяната. Изтече записа… аз не мога да приказвам за Движение за права и свободи. Преди една седмица споделиха, че би трябвало да има болшинство. Те би трябвало да бъдат въвлечени, с цел да има конституционно болшинство ", сподели Борисов.

Според него приключването на записа от Националното съвещание на Продължаваме промяната не е инцидентно.

    " Кога някой си е давал имунитета и му е назначавана защита? Трябва да погледнем и от тази позиция ", попита Борисов.

 Снимка: БНТ
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР