Бойко Борисов не пропуска ден без да спортува, независимо от

...
Бойко Борисов не пропуска ден без да спортува, независимо от
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето тайното игрище, където рита Бойко Борисов

Бойко Борисов не пропуща ден без да спортува, без значение от атмосферните условия. Бившият министър председател и водач на ГЕРБ събира най-доверените си другари измежду футболистите, с цел да ритат дружно. Те вършат това на игрище в комплекса " Дианабад ", което е скрито доста добре, с цел да не се вижда нищо вътре, научи Lupa.bg.

Когато Борисов пристигна, той влиза от специфичен вход и изцяло снабден, подготвен за игра. Преди това регионът се обезопасява от чиновници на НСО, като на всички места гъмжи от тях в избран периметър, в който не може никой да припари, до момента в който Бойко " преподава ".



Най-честите сътрудници на футболния терен на някогашния министър председател и кмет на София са " доведените му синове " Валери Божинов и Христо Йовов, с който постоянно играе шах и карти.



Винаги до Борисов е и селекционера на младежкия народен тим и негово протеже Александър Димитров, както и някогашните футболисти на ЦСКА Милен Петков и Светослав Петров, които при повиквателна от София палят колите и идват от Варна, Добрич или Велико Търново, зависи къде се намират.

Ден преди Конгреса на БФС самият Бойко Борисов се изфука и със фотография с част от гореспоменатите, както и с индивида от щаба на Димитър Бербатов - Стилиян Петров.



След края на мачлето той незабавно се качва в длъжностен автомобил, който го откарва към тях, с цел да хвърли душче и да се подготви за идващите срещи денем.

Повечето инструктажи на своите партийни съратници Бойко Борисов прави в намиращия се наоколо тузарски ресторант " 101 Bar & Dinner ", където също се охранява през това време от НСО.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР