Бойко Борисов нахока правителството на Кирил Петков заради оръжието за

...
Бойко Борисов нахока правителството на Кирил Петков заради оръжието за
Коментари Харесай

Бойко Борисов нахока правителството на Кирил Петков заради оръжието за Украйна

Бойко Борисов нахока държавното управление на Кирил Петков поради оръжието за Украйна. Председателят на ГЕРБ съобщи доскоро, че държавното управление на Кирил Петков не е посмяло да направи нищо за Украйна, освен това – хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна “, сподели Борисов.

Това сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Плевен, с цел да открие районната академия на Младежи ГЕРБ в града, което от партията му непосредствено излъчваха във Facebook.

Така косвено, волно или не, застана зад позицията на председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя месеци наред уверяваше, че до момента в който партията й беше съдружен сътрудник в държавното управление на Петков не било имало подобен експорт.

Борисов изчете какво са създали от ГЕРБ в поддръжка за Украйна.

„ Две години клане, ужаси в Европа, стопански срив и криза – нищо положително за нашия континент, разяснява Борисов годишнината от войната сред Русия и Украйна. “

„ Сложете една трибунка, тъй като по този начин сме като артисти и знаете, че това ме нервира, само че го вършиме “, пошегува се водачът на ГЕРБ.  Борисов отхвърли да стои прав с микрофон в ръка, както Желязков и Георгиев преди него, по тази причина се наложи да му бъде донесена и стойка. “

Страшно ме нервира, когато прочета пост с правописни неточности, сподели водачът на ГЕРБ.

В откриването участваха ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и ръководителят на МГЕРБ Георг Георгиев. На събитието участват към 170 индивида.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков изнесе лекция по историята на Русия и Украйна по случай годишнината от началото на войната.

 „ Не е факсимиле да се каже, че войната, която се води в Украйна, е война за бъдещето на Европа. Бидейки очевидец на чувството на война в Украйна, знам, че да се надяваме на мир, би трябвало да сме готови и за война “, сподели Желязков.

Източник: Facebook, ГЕРБ

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР