Бойко Борисов може да е неприятна фигура и да управлява

...
Бойко Борисов може да е неприятна фигура и да управлява
Коментари Харесай

ГРУ: руски атаки по поръчка на България?

Бойко Борисов може да е неприятна фигура и да ръководи неприятно, само че обвиняванията към него, че е поръчал отравянето на оръжения търговец Гебрев, са пресилени, споделят авторитетни специалисти по активността на съветските секрети служби

Руското военно разузнаване ГРУ е оставило кървава диря в Европа. Благодарение на следствията на английската платформа " Белингкат "  в последно време на бял свят излизат от ден на ден детайлности, в това число за България. Смята се, че сред 2011-а и 2020-а ГРУ е провело там четири саботажа в оръжейни хранилища. Отдавна е известно, че през 2015-а ГРУ очевидно е направило опит да токсини оръжейния търговец Гебрев и неговия наследник.
Но ето, че в този момент таман Гебрев и компанията му ЕМКО повдигат тежки обвинявания против неотдавна падналото държавно управление на Бойко Борисов. " Извършителите на българския атентат с Новичок може и да са от ГРУ, само че техните поръчители са в България ", се споделя в известие на ЕМКО, оповестено в края на април. " Следите водят до високите етажи на властта. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР