Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, даде извънреден брифинг, в който

...
Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ, даде извънреден брифинг, в който
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Готвят отромна манипулация от 220 000 гласа

Бойко Борисов, водач на ГЕРБ, даде ексклузивен брифинг, в който разгласи, че се готвят големи операции на изборите. Има 228 други машини отвън тези за гласоподаване, обявиха някогашните ръководещи пред хранилища в София. Те настояват, че там се съхраняват въпросните машини..

" Висши чиновници на Министерство на вътрешните работи, възмутени от Бойко Рашков, ни предизвестиха, че 228 машини по 1000 гласа вършат 228 000 гласа, което си е една партия ", сигнализира някогашният министър председател.

" С тези машини могат да вършат каквото си желаят. Тези машини нямат работа в този склад. Само да не излязат с номера, че са за аварийни елементи или са за Грузия. ЦИК е сезирала ДАНС, само че ДАНС не е подхванала нищо. Машините са вкарани в България, а Рашков ги кара тук ", изясни водачът на ГЕРБ като уточни складовете зад него.

" ЦИК сами споделят, че тези машини не са част от контракта по доставка на спомагателните машини ", разяснява още Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ сигнализира, че сега, в който са пуснали прессъобщението до медиите, са пристигнали екипи на полицията и на DHL, които са почнали да вадят някакви кашони. Той прикани публицистите да влязат в склада и да попитат дали в действителност има 228 спомагателни машини.

" Обръщаме се само към народа. Неслучайно не желаеха да броим контролните разписки. Партиите на Румен Радев бяха срещу контролните талони да се броят. Те като си знаят, че имат 228 машини начукани или ще си ги начукат, като решат, по тази причина партията на Слави се врътна за броенето на разписките ", сподели още някогашният министър председател.

" Пазят се, тъй като всичко почтено и честно се изчегъртва сега. Всичко това се прави в интерес на Румен Радев. Ами ние не знаем машините в чужбина. Да не са сменени. Извън белите машини, които са за изборите в този склад, са докарани още 228 черни, които не са сертифицирани. Иначе са същите машини, същият вид, същият програмен продукт, същите куфари ", разгласи Борисов.

" Не знаеха, че съм пратил тук постове. Имаме фотоси по какъв начин изнасят машини. Изведнъж 228 безусловно същите машини се появяват в този склада. Само слагаш флашката и ти излизат 1000 гласа ", продължи той.

" Разбрах за тези машини от честните и честни чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са възмутени от Рашков. Нито ще питат за Пламен Узунов, нито за Пътя на Копринката, нито за Радев. Паралелно би трябвало да се знае, че Петър Кънев, кандидат-депутатът от Българска социалистическа партия, който през вчерашния ден беше компактно до Радев, получава милиони, с цел да печати бюлетини за изборите. Все едно ще гласуваме с бюлетини. Лапаница. Голяма лапаница ", сподели още Борисов.

" Могат да сложат на Радев 228 000 гласа, когато си изискат. За мен изборите към този момент са компрометирани. Толкова гласове ще ни се отразят и на нас, макар че ние отново ще ги бием с доста ", добави водачът на ГЕРБ.

" Моят съперник е Радев, Рашков е просто едно изпълнителче на мръсни поръчки ", отсече някогашният министър председател.
" Какво стана? Хванахме ги. Искаме да ви помолил да влезете вътре и да ревизирате. Макар че направиха опити да изнасят, ние твърдим, че в склада, в който би трябвало да се съхраняват и да се охраняват машините, има 228 машини повече ", разгласи Бойко Борисов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР