Бойко Борисов лъсна в мерзки задкулисни игри с лидера на

...
Бойко Борисов лъсна в мерзки задкулисни игри с лидера на
Коментари Харесай

Бойко Борисов дал 1 000 000 лв. на Христо Иванов, за да прави циркове пред морския сарай на Доган

Бойко Борисов лъсна в мерзки подмолни игри с водача на „ Демократична България” Христо Иванов, разкри източник на Narod.bg.
Оказа се, че Мутрата е дал седемцифрена сума на „ демократа”, с цел да направи демонстративно акциите в парк „ Росенец” през морския сарай на Ахмед Доган. Най-малката сума от седем числа е 1 000 000 лева…
Бойко Борисов прежалил няколко пачки от чекмеджето, които дал на Христо Иванов, с цел да се измести най-малко малко публичният фокус, който предишното лято бе напълно прицелен в неговата спалня, цялостна с евро по 500, кюлчета злато, марково уиски и цяла рота любовници, които влязоха под общ знаменател като Мата Хари.
Затова и акцията на Демократична България с офанзивата над сарая на Ахмед Доган получи такава медийна поддръжка – по указания на Баце камерите следяха всяка стъпка на Христо Иванов, който всички помним, че беше министър на правораздаването в предходното държавно управление на ГЕРБ.
Точно в този миг Бойко беше минал на тежки успокоителни поради гръмовния скандал със фотосите от спалнята, който повлече ръководещата партия към дъното. Тогава комбинаторът от СИК спретна тази димка с акциите против Доган, в която основна роля изигра Христо Иванов против колосалния подкуп от 1 милион лв., с цел да смъкна малко напражението, което заплашваше да срине от раз него и мафиотската му партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР