Бойко Борисов като че ли се самоблъфира, изигра много празни

...
Бойко Борисов като че ли се самоблъфира, изигра много празни
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Да се отърка в ПП-ДБ, това е мокрият сън на Борисов

Бойко Борисов сякаш се самоблъфира, изигра доста празни ходове. Макар че държи три карти в ръка, никой не е коз. Пред него има три варианти - да повтори случилото се в 48-ия парламент, когато ГЕРБ бяха първа мощ и не съумяха да сформират кабинет. Първата алтернатива е да отидем на избори. Втората е да се съберат партиите на Прехода. Чух, че това е проект Б на Борисов. Третият вид е най-работещ - да поддържа втория мандат. Това разяснява в студиото на " Събуди се "  по NOVA Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

„ Не мога да схвана за какво ГЕРБ се държат като победени. Те се държат като втора мощ. Те имат отговорността и са на ход. Бездействието на ГЕРБ ни кара да бъдем открити и транспарантни към гласоподавателите си. Ние предложихме и състав на кабинет. С съответни персони, които могат да изпълнят декларираната управническа стратегия. Искам да видя малко водачество от ГЕРБ ”, разяснява националният представител и добави, че „ мокрият сън на Борисов е да се отърка в ПП-ДБ ”.

Ананиев посочи, че препоръчаната управническа стратегия е била за 18 месеца.

„ След това видяхме конференция на ГЕРБ, на която се оказа, че Excel-а ги затруднява. Това е елементарна стратегия, всеки младеж може да се оправи с нея. За нас е значимо да има постоянен кабинет, който да реши рецесиите в България. Един от жокерите на Борисов се самовзриви в ръкава му. Господин Гешев няма по какъв начин сега да бъде употребен по-късно, което се случи с него ”, добави Ананиев.

От ПП-ДБ са безапелационни, че няма да трансформират имената в проектокабинета си. В тази връзка Ананиев напомни, че кабинет на ГЕРБ или с тяхно присъединяване няма да поддържат.

Дали сме решение и опция, в този момент чакаме първата мощ да предприеме ход. Не би трябвало Борисов да се опасява. Като че ли в него има някакъв боязън. От кого се опасява?, попита той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР