Бойко Борисов изрече поредната лъжа. Аз имах възможност да предоставя

...
Бойко Борисов изрече поредната лъжа. Аз имах възможност да предоставя
Коментари Харесай

Рашков каза защо не се яви на разпита: Прокуратурата ни е станала политическа собственост

Бойко Борисов изрече следващата неистина. Аз имах опция да дава документи, съгласно които 12 години мигрантския напън през страната ни не е спирал. Няма страна, която да има външни граница на Европейски Съюз и през която да не минават мигранти. Абсолютна неистина е, че по времето на Борисов не е имало мигрантски напън. Щяха ли да вършат това преградно оборудване следователно? Това съобщи депутатът от Политическа партия и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Думите му са във връзка изказвания на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че по негово време в страната ни е имало нулев мигрантснки напън.

Той призна, че има няколко трагични случаи от лятото насам. " Жалко, починаха младежи. Това е рискова специалност. Който носи оръжие е наясно, че има възможност да влезе в изострен спор, изключително на границата ", акцентира Рашков.

" Ние трябваше да изправим оградното оборудване, което ни бе оставено в окаяно положение. Отделните сектори не бяха поддържани от регионалните шефове, а средствата не бяха употребявани по предопределение. Затова поискахме то да премине към Министерство на вътрешните работи ", обясни някогашният вътрешен министър.

" Направено е нещо като преградно оборудване, което не може да спре мигрантския поток. С такива материали е направено то, че се преодолява с подръчни средства. Той даде образец със по-солидните преградни уреди в Гърция и Турция и то на по-ниска цена ", сподели още Бойко Рашков.

Бившият вътрешен министър разяснява и проблема с ремонта на Автомагистрала " Хемус " и финансовите злоупотреби, следствията за което бяха стартирани до момента в който той бе вътрешен министър, написа обстоятелства.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР