Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка “Магнитски,

...
Бойко Борисов има участие в създаването на двата списъка “Магнитски,
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Борисов има участие в създаването на двата списъка “Магнитски”

Бойко Борисов има присъединяване в основаването на двата листата “Магнитски ”, а съществуването на Владислав Горанов в тях значи, че и самият той ще попада в идващ подобен. Това съобщи пред Нова тв предприемачът Пламен Бобоков. 

“Очаквах много по-заслужили деятели да намерят място там, като Бойко Борисов и Иван Гешев. Наличието на Горанов в тези описи значи, че не е надалеч и времето, когато ще забележим и Борисов в тях. Смятам, че той има присъединяване в основаването на двата листата “Магнитски ”. Той е човек, който с цел да избави себе си е подготвен да жертва всички. За него няма никакво значение родината, партията, децата и внуците му. Има значение единствено личното му оцеляване ”, сподели Бобоков. 

Според него обещанието на членове на ГЕРБ да поддържат антикорупционно законодателство значи, че “Борисов ще жертва Гешев ”. 

Бобоков бе безапелационен, че делата против него за имали за цел “да ни се затвори устата, тъй като не сме били от близкия кръг на Борисов ”. 

“В основата на всичко, което ни се случи, постоянно е стоял Борисов и неговите психопатии за оцеляване. Гешев е реализатор. Пеевски се възползва от обстановката, той е по бързите покупко-продажби ”, разяснява предприемачът и добави, че спор сред президента Румен Радев и Бойко Борисов не съществува. 

“Тогава имаше спор сред президента и Борисов. Съдейки по дейностите на Радев, наподобява, че към този момент са в близки връзки ”, сподели още той. 

“Липсата на правдивост отсъства в нашето общество. В основата на всичко това е мафиотизираната страна. Всички структури, построени от Борисов, са с поддръжката на Пеевски и Гешев. Всички въпроси ще се решат, когато Борисов влезе в пандиза. Това е доста просто, елегантно и положително решение за нашето общество ”, съобщи още Бобоков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР