"Бойко Борисов има шанс, той може да получи руско гражданство

...
"Бойко Борисов има шанс, той може да получи руско гражданство
Коментари Харесай

Русия се разсърди на виц на Бойко Борисов

"Бойко Борисов има късмет, той може да получи съветско поданство и да гласоподава на президентските избори в Руската федерация. Понякога фантазиите се сбъдват ". Това съобщи представителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова.

Тя разяснява изявление на премиера Бойко Борисов..

Коментарът й бе във връзка изявление на смешка на българския министър председател, която той направи при откриването на българското председателство на Европейски Съюз в Брюксел на 1 февруари т.г. "Нали знаете, две неща не може да избира човек - родителите си и президента на Русия, с смешка го споделям ", съобщи Борисов на полемика в Брюксел, проведена от фондация "Ханс Зайдел ".

Аз анекдот споделих, изясни в петък пред български публицисти в Мюнхен Бойко Борисов. Той акцентира, че е в доста положителни връзки с съветския президент Владимир Путин, въпреки от време на време и да се карали, те се и майтапят, по тази причина се надява съветският президент да е приел шегата.

„ Този анекдот важи за всеки водач, и за Меркел, и за мен, в случай че щете, сподели Борисов. Самоиронията е значима “, заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР