Бойко Борисов и ГЕРБ спечелиха категорично парламентарните избори, а в

...
Бойко Борисов и ГЕРБ спечелиха категорично парламентарните избори, а в
Коментари Харесай

Киприяновата молитва развали магия на Борисов 



Бойко Борисов и ГЕРБ завоюваха изрично парламентарните избори, а в успеха им има и свещена интервенция. За това загатна самият той още в изборния ден. Известната като чудотворна измежду миряните Киприянова молитва помогнала на Борисов да бъдат провалени подлите опити на негови врагове за вълшебства и уроки и той да реализира решителен триумф.

Всеизвестно е, че водачът на ГЕРБ е мощно набожен, постоянно посещава църкви и манастири и има изключителна персонална сбирка от икони в родния си дом в Банкя. Към Бог и светците Борисов се обръща и в положително, и в неприятно. В деня на изборите самият той показа, че е почувствал закрилата на Св. Киприян. Именно на 2 октомври бе храмовият празник на светеца. „ Киприян бил сановник вълшебник, само че познал Христос и обучавал хората да не пристъпват към вълшебства, когато се усещат угнетени, а да молят Бог да сбъдне това, за което копнее сърцето им. Киприяновата молитва служи най-много за предотвратяване от уроки, за прогонване на злите сили и страха от вкъщи и душата и за повреждане на вълшебства “, написа Борисов във фейсбук.

Близки до някогашния министър председател споделят, че нееднократно той е изявявал предпочитание да му бъде четена
Киприянова молитва, защото мощно вярвал в зли очи. От години на ръката си той носи наложително червен конец, който се смята за талисман, неприветлив уроките и неприятните намерения на зложелателите от всеки, който го има. Киприяновата молитва пък се чете във всеки храм в България в четвъртъчен ден, като в по-големите църкви, изключително в столицата, всекидневно се вият опашки от искащи за нея. Болшинството от миряните споделят, че вървят да запишат имената и на свои близки за четеното, при което отецът загатва хората от листата. Силата на молитвата се дължи на обстоятелството, че самият свети Киприян, живял през III век, е бил популярен вълшебник. Той обаче служил на тъмни сили и Дявола, само че в един миг решил да се обърне към Бога и да стане негов чиновник.

Обратът в живота му идва, откакто не съумява да направи магия за обич на християнката Юстина. Той взел пари да я омагьоса от кандидат-жених, само че никакви демонски заклинания не му помогнали. Заради това повярвал в Христа и със знанията си той към този момент почнал не да вреди, а да оказва помощ на хората да се оправят с направените им заклинания.
Преди епохи Киприяновата молитва се е четяла единствено в черква и единствено от духовник. Текстът ѝ не е излизал на бял свят публично, а „ по неведоми пътища “. За пръв път в България той е публикуван от емигрантка от Одеса. Подготовката преди четенето на свещения текст също е от извънредно значение. На първо място и свещеникът, и вярващият, за който ще се моли посредничество от св. Кирпиян пред Бога, би трябвало да съблюдават непоколебим пост в продължение на няколко дни.

Монаси разкриха, че значимо изискване, което неведнъж се подценява, е мирянинът да се е срещнал авансово с житието на свети Киприян. Според вярващите Киприяновата молитва е най-силна, когато се чете персонално. Тогава енергоинформационното поле се концентрира непосредствено върху присъстващия и резултатът е доста по-силен спрямо четенето на общи молебствия. За самия обред е нужно да се носи дреха, която вярващият да облече по-късно, с цел да се пречисти.
Бойко Борисов персонално е посещавал съвсем всички манастири на територията на България, само че извънредно специфичен за него е Клисурският манастир „ Света Петка Параскева “ в Банкя. Там водачът на ГЕРБ постоянно може да бъде видян да възпламени свещ, като постоянно е придружаван и от най-близките си хора – неговата щерка Венета, шурей му и внучетата му Бойко-младши и Иван. Именно в Клисурската обител преди 3 години той стана кръстник на внуците си, които встъпиха в Христовата религия.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР