Бойко Борисов и Делян Пеевски предложиха нови радикални мерки за

...
Бойко Борисов и Делян Пеевски предложиха нови радикални мерки за
Коментари Харесай

Пеевски и Борисов се загрижиха за мигрантската криза


Бойко Борисов и Делян Пеевски предложиха нови радикални ограничения за справяне с рецесията на сигурността, обвързвана с мигрантския поток.

Пресцентърът на Движение за права и свободи оповестява за въвеждането на два законопроекта в Народното събран, с които 1264 щатни чиновници да се включат към граничната полиция и защитата на бежанските центрове, за усилване на защитата по границата. Законопроектите към този момент са качени на уеб страницата на Народно събрание.

Промените в Закона за Министерство на вътрешните работи и Закона за администрацията плануват застраховане и активизиране на полицейските сили. От Движение за права и свободи декларират, че подсиленият граничен надзор е в следствие от терзания за националната сигурност при невиждания мигрантски поток.

Допълнително, от партията показват потребността от решителни ограничения, поради напрежението в последната седмица и зачестилите конфликти сред български жители и чужденци.
 Над 100 арестувани за малко в София тази нощ
Над 100 арестувани за малко в София тази нощ

Столична дирекция на вътрешните работи приканва да не се поддават на агитация за принуждение на расова основа

Припомняме, че общинските съветници от ГЕРБ/СДС в София на Столичния общински съвет по тематика " Сигурност " за предприемане на незабавни ограничения. Причината бе случаи на принуждение в столицата, в които са взели участие и непознати жители.

Депутатът от ГЕРБ Теменужка Петрова, след консултациите с президента Румен Радев, презентира също предложенията на Бойко Борисов и Делян Пеевски , прекъсвайки въпросите на публицистите към Мария Габриел и нейните отговори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР