Бойко Борисов го е яд, че хората се обединиха срещу

...
Бойко Борисов го е яд, че хората се обединиха срещу
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов го е яд, че хората се обединиха срещу модела му на управление

Бойко Борисов го е гняв, че хората се сплотиха против модела му на ръководство. Изпуска си нервите, а това демонстрира боязън и изтощение. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в изявление за bTV и добави, че дали някой е мощен водач се потвърждава във времето и не е еднократно деяние.
По думите ѝ, грешката на премиера е, че късно е тръгнал по нейния път. Нинова имаше поради концепцията му да предложи мандатност на кметовете - не повече от 3 мандата.
" Ние наложихме тази мандатност за водачите, а той си остава безконечният водач. В политиката няма по-силен образец от персоналния ", изясни още Нинова.
Тя добави, че апатията на хората е пестник за всички политици.
Нинова акцентира, че изборните нарушавания и събирането на доказателства за тях не е работа на партията, а на прокуратурата. Тя добави, че е поздравила Мая Манолова и ѝ е поискала триумф, каквото и да реши да прави. 
Лидерът на Българска социалистическа партия добави, че чака повече от евродепутата Елена Йончева в битката ѝ с корупцията.
В коментар за Бюджет 2020 Корнелия Нинова съобщи, че " още веднъж се наливат пари в бездънна яма. "
Черните краски за Българска социалистическа партия
Същевременно, пред Българска национална телевизия политологът Татяна Буруджиева, която беше народен представител от Българска социалистическа партия по времето на ръководството на Пламен Орешарски, акцентира, че алените от ден на ден се приближават до Движение за права и свободи т.е. Движение за права и свободи ги догонва. Буруджиева сподели, че след сегашните локални избори Движение за права и свободи има над 900-940 общински съветници, а Българска социалистическа партия е с 1005. Това значи, че Българска социалистическа партия не може да претендира с такава мощ да е национална партия, тъй като в избрани общини и то значително безусловно няма посланичество.
Според Буруджиева, Нинова не е водела предизборна акция, а се е занимавала с вътрешна битка и тематиката за оставката ѝ, която така и така не била на дневен ред преди локалните избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР