Бойко Борисов го е страх да ходи пеша по улиците,

...
Бойко Борисов го е страх да ходи пеша по улиците,
Коментари Харесай

Борисов: Ще ходя пеша аз по улиците да губя по половин час, а има и криминали и недоволни хора

Бойко Борисов го е боязън да върви пешком по улиците, а също така и губело време.

Ще вървя пешком аз. Как ще вървя пешком по улиците. Нали си министър-председател, по какъв начин ще изгубвам по половин час, също така има и криминали, и недоволни хора по улиците.

" Свободна Европа си е свободна Европа. Нощно време имахме един ВЕФ, милицията на Рашков душеше, татко ми ме биеше, аз не се осмивам с сътрудниците, на УКВ пращящо се хващаше. Едва ли не ГЕРБ внесли мораториум и той е неверен. Нинова го сподели ден преди този момент, че би трябвало да има. Те могат на следващия ден да изискат да го махнат, в случай че си създадат ограниченията. Георг не се заяждай с тях. Те се учат от Радев. Той за първи път на европейски съвет върви със " Спартан ". Оттам към този момент на " Еърбъс " -а и " Фалкона ", по-луксозни са ", добави Борисов, съобщи Евроком.

" Ще върви министър председателят пешком. Той толкоз работа има за извършване, желал е да каже, че ще наподобява по-народен. Той и Радев върви веднъж с колело на работа, но веднъж. Не бъдете дребнави. Да, не го е казвал, само че приемайте нещата, че по този начин ги е подредил народът и ние се съобразяваме “, сподели още някогашният министър председател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР