Бойко Борисов ексклузивно пред Соня Колтуклиева за ПИК: Няма да

...
Бойко Борисов ексклузивно пред Соня Колтуклиева за ПИК: Няма да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ваня Григорова е по-добрият избор според мен! Няма да призовавам да се гласува за кандидата на ППДБ!

Бойко Борисов извънредно пред Соня Колтуклиева за ПИК: Няма да приканвам да се гласоподава за претендента на ППДБ! Ваня Григорова е по-добрият избор съгласно мен.

Днес написах смс на водача на ГЕРБ: “Г-н Борисов, уповавам се няма да призовавате симпатизантите на ГЕРБ да поддържат претендентите на ППДБ на балотажа? Надявам се Вашите гласоподаватели да поддържат Ваня Григорова, а не Васил Терзиев в София. ” 

Бойко Борисов ми позвъни и сподели, че пътува за Пловдив, там ще обясни позициите на партията си и своите визии за втория тур. 

“Подкрепата за балотажа трябваше да бъде реципрочна. Ние да призовем нашите симпатизанти да гласоподават за кандидат-кметовете на ППДБ, те да призоват да се поддържат нашите. Виждате ли нещо сходно да се случва? Не. 

В София - да, Ваня Григорова е по-добрият избор, съгласно мен. Но аз не мога да се заповядвам на нашите хора по какъв начин да гласуват; познавам ги - не се поддават на команди. Те сами ще си решат. Това е истината. ”



Повторих в диалога това, което споделих нощес по телевизия СКАТ: Ако кмет на София стане Васил Терзиев, наглостта на Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов и компания ще премине всякаква граница. Ще се разгласят за властелините на страната. 

“Мен от това не ме е боязън. Бил съм кмет на София, когато цялата страна беше против мен. А в този момент какво толкоз са постигнали?! Срещу нашите 460 000 съветници, те имат 210 000. 

Днес следобяд ще приказвам в Пловдив за всичко това. Ще чуете моята позиция! ”

Соня Колтуклиева

Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР