Бойко Борисов е в сградата на парламента. След като години

...
Бойко Борисов е в сградата на парламента. След като години
Коментари Харесай

Борисов е в парламента, запазва мълчание засега

Бойко Борисов е в постройката на Народното събрание. След като години наред отхвърляше да се яви пред депутатите в националното заседание, през днешния ден той е заел своето място на банката в залата като депутат от парламентарната група на ГЕРБ.

За разлика от представителите на останалите партии, които още на влизане в постройката на Народното събрание изрекоха своите упования за работата на 49-тото Народно събрание, и позицията си по отношение на това ще има ли, или няма да има постоянен кабинет, Борисов резервира безмълвие.

Основна визия за настройките му обаче можем да получим от пост във Фейсбук преди броени часове, от който излиза наяве, че водачът на ГЕРБ чака в идващите дни да се прояви разсъдък, в противоположен случай ни чакат нови избори и липса на бюджет.

По думите му е невероятно да има държавно управление без ГЕРБ:

" Без нас държавно управление не може да има! Готови сме, диалогични сме, слагаме България над всичко. Единственото, което желаеме, е към нас да се отнасят с почитание поради голямата войска от гласоподавателите ни. Мисля, че е справедливо ".

Борисов акцентира, че партията му е подготвена с пакет законодателни ограничения:

" Всеки, който мисли за положителното на страната и слага народа, демокрацията, парламентаризма над партийните си ползи и това да не можем да надделеем над егото си, ще би трябвало да води разговор с останалите. Още на следващия ден сме подготвени с пакет законодателни ограничения, които включват обещанията ни за инфлация, цени, правосъдна промяна и т.н ".

От поста му във Фейсбук научаваме още, че в петък парламентарната група на ГЕРБ няма да е в националното заседание:

" На Разпети петък ние няма да участваме в Народното събрание, тъй като сме християни и е неуместно. Трябва да бъдем смирени в идващите дни ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР