Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да

...
Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, за да
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Пазарджик: Много басове спечелих, че за 1 година велоалея няма да направят от "Промяната"

Бойко Борисов е в Пазарджик с екипа си, с цел да види в какво положение са обектите, които са издигнати и реновирани по време на неговото ръководство. Те бяха посрещнати от кмета Тодор Попов.

" Комитова ни спря осъществяването на околовръстното. Преди да се завърши избора на реализатор, Комитова пусна една заповед с претекст, че и 7 компании не отговаряли на изискванията. Цялата индустриална зона остана без нов път ", съобщи кметът Попов.

Направили сме депото, пречиствателната станция, компостиращата станция, половината пари за стадиона бяха отпуснати по ваше време - с господин Кралев се бяхме разбрали тим, който влезе в " А " група да му се помогне. С две думи - всичко спря, сподели още кметът на Пазарджик.

Аз знаеш ли какъв брой басове завоювах, че за 1 година една велоалея няма да създадат. Къщичка за птиченца не са създали, разяснява водачът на ГЕРБ.

За 1 година страната спря, нищо не е направено, установи кметът на Пазарджик. " Важното е да кажеш, че се бориш с мафията и корупцията ", добави Борисов. " Къде е тая мафия бе, дайте да я забележим ", прочувствено възкликна Тодор Попов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР