Бойко Борисов е само медиен противник.Ще изперем Борисов. Той е

...
Бойко Борисов е само медиен противник.Ще изперем Борисов. Той е
Коментари Харесай

Грандиозен скандал: Какви шок-записи ще извади утре Руди Гела?

" Бойко Борисов е единствено медиен съперник ". " Ще изперем Борисов. Той е наш другар ". " Христо Иванов е измислил метод да не се подвига имунитета на Борисов и действително има скица за неговото бранене ". " Мария Габриел е единствено жена на мъжа си, няма лична тежест и е политически заложник " " Службите ще бъдат изменени напълно и новите назначения са съгласувани с посолствата " " Няма да се борим против корупцията, не ни би трябвало Фалконе. Няма да се борим против мафията ". " След тези две бутилки ще повръщаме. "
Такива реплики, изречени от устата на Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и други основни депутати от " Продължаваме промяната " се съдържат в над 10 часа аудиозаписи, направени от депутата от обединението ПП-ДБ Радостин Василев, медийно прочут като Руди Гела. Те са осъществени незаконно, без знанието на народните представители, в стаята им в постройката на Народното събрание в последната една седмица. 

Тази вечер, на изключителна конференция, очевидно терзания Кирил Петков уточни, че записите са достоверни, само че са " съединени по подобен метод, че да дадат напълно друго значение ". Той съобщи, че огромна част от репликите са инсталирани, тъй че да звучат скандално и да отвратят гласоподавателите на " положителните сили ".



Кирил Петков бе очевидно обезпокоен на изключителния брифинг, който даде довечера в 20 часа

Петков изброи съответни изречения, които съгласно него Радостин Василев ще направи обществено притежание на следващия ден. Не се разбра обаче от кое място Петков разполага с толкоз съответна информация за проектите му.

Според източник на Lupa.bg, Руди Гела е пуснал записите през днешния ден на водачите на " Продължаваме промяната " и ги е заплашил, че в случай че не бъде назначен за министър на спорта в идното ротационно държавно управление на акад. Николай Денков и Мария Габриел, ще напусне партията и ще извади на ярко диалозите. Въпреки опита за изнудване, му е било отказано да бъде министър.

По думите на Кирил Петков, в манипулираните от Радостин Василев записи са направени " внушения за политически напън от Европа, свързани с Урсула фон дер Лайен, Шарл Мишел и интернационалните политици, за основаване на политически скандал ", както и имало извадени от подтекста думи за бъдещи кандидат-кметове. Петков разгласи, че над 10 часа записи са синтезирани в манипулирани 4 минути.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи на брифинг, че против обединението с " Демократична България " и опитите ѝ да сформира постоянно държавно управление (с поддръжка и ротационен министър председател от ГЕРБ) и да направи правосъдна промяна се води интензивно мероприятие. По думите му политици от обединенията са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и офиси на партиите.

" Тези дейности са работа на службите и дълбоката страна, за дестабилизация и неуспех на договарянията за държавно управление. Службите и прокуратурата знаят, че е пристигнало време разделно. Или ние ще успеем да сменим тях, или те ще разбият нас и България ще остане завладяна страна ", сподели прочувствено Петков.

Попитан дали съгласно него президентът Румен Радев има роля в този сюжет, Петков не удостовери, само че означи, че за него е необичайно, че " откакто акад. Денков и Мария Габриел оповестиха, че има съгласие, за какво мандатът се бави ". 

" Като инструмент " за опитите за (допълнително) дестабилизиране на обстановката с договарянията за държавно управление Петков разгласи, че е употребен " прочувствено неустойчив политик: Радостин Василев, който се проверява от Гешев ".

" Който персонално се е похвалил, че за тези свои дейности има поддръжката на държавни центрове на власт, които не желаят основаване на държавно управление. Похвалил се е, че има лица, от тъмния бранш, които го поддържат ", сподели още Петков.
ТЕМА преди 2 часа 1273 преди 3 часа 3802 преди 4 часа 3323
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР