Бойко Борисов е събрал цялата парламентарна група на ГЕРБ в

...
Бойко Борисов е събрал цялата парламентарна група на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Борисов: Година не управляваме, а още сме им виновни

Бойко Борисов е събрал цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково. 350 индивида участват в залата на театъра.

" В тази зала има единствено спечелили. Една жена ме попита кой е дал своя вот за " Продължаваме промяната ". Аз се замислих, тъй като не виждам такива. Спомняте ли си по какъв начин се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият водач ме извика в кабинета си, нашият водач Борисов ме извика и сподели, че би трябвало да дадем още пари на
лекарите. Сега от първи аоприл тези пари ги взеха ", сподели някогашният здравен министър проф. Костадин Ангелов.

Освен, че в живеем в страната на измяната, живеем в страната на държавната машинация от министър-председателя Кирил Петков. Той не знае с кого е подписал по този начин нареченото писмо. А то сякаш беше подписано с настояването на американското посолство и американското държавно управление. Те опровергаха. Асен Василев лъже. Просто Киро и просто Асен освен лъжат страната, само че към този момент заплашват националната сигурност на България. Вчера въпросният краткотрайно изпълняващ длъжността министър председател си разреши да изложи на заплаха живота на български офицери като разгласи онлайн акция на българското разузнаване в Мариуопол за избавяне на нашите моряци. Киро, ти неотдавна си българин.



Службите за това са специфични и интервенциите им са специфични, с цел да не може някой аматьор като теб да излезе и да афишира техни дейности ", сподели от трибуната Десислава Атанасова. Ти напомни, че не е имало подслушвания по време на ръководството на ГЕРБ.

Според Делян Добрев първият минус бил, че хазната е празна. Кабинетът посягал на " фискалния запас от 4,3 милиарда лева " Той попита къде са отишли останалите
пари.

" Понякога се случват парадокси. Като да вземем за пример водачът на най-голямата опозиционна партия да е в ареста. И различен по-голям парадокс е Кирил Петков да е министър-председател. Има партии, които в случай че спрят да ненавиждат някого, ще се разпаднат. Ние не сме такава партия. Те ще се срутен от личната си неотложност. Нашата задача е да останем дружно ", прикани Томислав Дончев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР