Бойко Борисов е осигурил парите за къщата в Барселона. Той

...
Бойко Борисов е осигурил парите за къщата в Барселона. Той
Коментари Харесай

БАРСЕЛОНАГЕЙТ: Бейзат Яхя изнесъл 300 млн. лв. в Турция, купил апартамент на Йовчева от името на Борисов

Бойко Борисов е обезпечил парите за къщата в Барселона. Той е имал интимна връзка с Борислава Йовчева и е татко на детето и. Парите са минали през компания на Валентин Златев. Бейзат Яхя е изнесъл 300 млн. лева в Турция и е купил апартамент на Йовчева в Истанбул. Това описа в ефира на Евроком проверяващият публицист Атанас Чобанов, след направено взаимно следствие на BIRD.BG и BIVOL.BG.

" Имаме един нов миг какво е станало след, като Борислава Йовчева напусна Испания с детето си. Оказва се, че тя се е преместила в Турция и е траяло нейното финансиране посредством човек, който е мощно доближен до Борисов. Има банкови преводи. Има документи за прехвърляния на пари. Признания за бащинство. ", съобщи Чобанов.

" От 31 май до 2 юни оперативни служащи на Столична дирекция на вътрешните работи реализират външно наблюдаване в София. Интересува ги лицето Асен Любенов Найденов, който живее там. Външното наблюдаване открива, че заран към 8 ч. той излиза и разхожда огромен кафяв пудел. Найденов обаче също открил, че го следят и в идващите два дни държанието му станало “девиантно” – излизал с каскет с огромна козирка и се оглеждал съмнително. Справката с доклада за външното следене на Найденов е част от документите, които прокуратурата внесе през вчерашния ден в Народното събрание, с цел да обоснове настояването за събаряне на имунитета на депутата Бойко Борисов. Освен пудела са разказани колите му: Mercedes, BMW и Toyota, употребените телефонни номера, участията във компании и фактът, че лицето няма открита месторабота и явно работи от вкъщи си. След наблюдението от полицията, на 3 юни в дома на Найденов влизат следователи от Национална следствена служба. Претърсването е утвърдено от Софийски градски съд и се организира в наличието на “девиантния” Асен Найденов. Тo приключва с изземване на документи, компютри и телефони. На вниманието на депутатите са приложени разрешението на съда и протокола от претърсването ", описа още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР