Бойко Борисов е малко инфантилен – той смята, че винаги

...
Бойко Борисов е малко инфантилен – той смята, че винаги
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Бойко Борисов е малко инфантилен - той смята, че винаги е прав

" Бойко Борисов е малко детски – той счита, че постоянно е прав, а това е доста рисково, когато си министър-председател ". Това съобщи шоуменът Слави Трифонов пред " Господари на ефира ". Как отговаряше Бойко Борисов – какъвто и въпрос да му зададеш, той си приказва каквото си знае, сподели още Слави Трифонов и дефинира Борисов и началникът на Кризисния щаб военачалник Мутафчийски като " биз-бизе ".
Трифонов добави, че не му харесва, че президентът поддържа Българска социалистическа партия и като цяло не харесва държанието на българските политици, в това число и на президента, само че описа, че чул положителни мнения за Радев от американски водачи.
По думите на шоумена, Йордан Цонев ще си заплати за това, че отхвърля свободата на словото. " Свободата е скъпа – тя е наше изконно право и непрестанно би трябвало да водиме война за нея ", заключи Трифонов и добави, че за него самостоятелен човек няма – всеки е подвластен от нещо.
" Няма бистрота – това е тъй като сме дребна страна, цялостна с комплекси ", заключи шоуменът, съгласно който се постанова линия на надзор от хора, които се обкръжават с медии. Той обаче има вяра, че това, което се е случило в естествените страни, ще се случи и в България, само че по-бавно.
Според Трифонов, страстите са нездравословни и безусловно ти основават неправилна визия за света. За създателите, обаче, Трифонов видя полза що се отнася до страстите, само че до време. " Добре е да си експерт – тогава ще свършиш работа, другояче са нелепости ", добави шоуменът и показа гледната си точка, че би трябвало да се самоусъвършенстваш.
" Подстрижи се най-сетне ", прикани Трифонов сътрудника си Магърдич Халваджиян. И иронизира Халваджиян, тъй като го назовават " Маги ".
" Ела при мен – нали си самоуверен ", продължи Трифонов с провокациите към Халваджиян и това, че към момента остава в Нова телевизия. И добави, че не желае да е в bTV, тъй като там нямало независимост, като напомни думите за мисирките. " Свирките не са нещо, което ме блазни на тези години ", съобщи шоуменът по адрес на казионната публицистика, като даде образец с ПИК и БЛИЦ.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР