Бойко Борисов е имал повече различия по време на президентството

...
Бойко Борисов е имал повече различия по време на президентството
Коментари Харесай

Борисов имал повече различия с Плевнелиев, отколкото с Радев

Бойко Борисов е имал повече разлики по време на президентството на Росен Плевнелиев, в сравнение с в този момент при Румен Радев. На въпроса има ли война сред президента и премиера, Борисов изясни, че постоянно е имал " съвършени работни връзки " с президента. Даде за образец, че преди който и да е да пътува в чужбина, позицията на България се стикова. Той означи, че това не било по този начин, когато е пътувал Плевнелиев, съобщи Българска национална телевизия.

" Мисля, че президентството има първа цигулка в лицето на президента Радев и че кабинетът има първа цигулка в мое лице. Двете цигулки свирят в една тоналност за положителното на България. Беквокалите Йончева, Нинова, Цветанов - имат други функционалности в Народното събрание и не би трябвало да следим какво споделят те, с цел да не ни влошат връзките. Да оставим и неговите, и моите артисти и свирачи. Казвам им да не го атакуват, само че от заран до вечер неговите беквокалистки го вършат ", съобщи министър председателят.

Борисов акцентира, че с Радев не могат да забранят да се организират диспути в Народното събрание. " Каквото вършат в Народното събрание, да не се отразява на нашите връзки. Мога да им забраня, само че той ще го направи ли? Ако го създадем, няма ли да заговорите за колаборация? Ние си гледаме нашата работа, а те вършат каквото партиите им диктуват ", сподели Борисов. И добави, че на фона на протичащото се в Европа и най-лошият мир е по-добър от всяка една война.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР