Бойко Борисов е достигнал до максимума на рейтинга си и

...
Бойко Борисов е достигнал до максимума на рейтинга си и
Коментари Харесай

Андрей Райчев: ГЕРБ няма да прави четвърто правителство

Бойко Борисов е достигнал до максимума на рейтинга си и нищо не може да прибавя. Това сподели в предаването "120 минути " по bTV социологът Андрей Райчев.
"Динамиката на тази година е странна. Според всички социологически организации ГЕРБ води, Борисов няма какво да завоюва и просто доиграва мача, играе по-защитно като тим, който води в резултата. Комуникацията от джипа на два пъти му донесе триумф, изключително отвън София. Малко смешно е, само че Борисов постоянно е играл малко смешна роля, което му носи триумф – това е добре овладяно. Това е доста добре издигната и сполучлива роля ", съобщи Райчев.
По думите му ГЕРБ няма желание да прави четвърто държавно управление. Или ще останат в съпротива, или ще поддържат по някакъв метод новото държавно управление. Движение за права и свободи са в сходна позиция - не желаят да стоят във властта, само че не желаят и власт, която е срещу тях. Така е доста евентуално двете партии да беседват за министър-председател и за държавно управление с пай мандат.
При това състояние най-вероятният излаз е то да е с мандата на трета партия. Най-вероятният резултат е държавно управление вид "Беров ", с нов Беров, контрактувано за къс период, уточни политическият анализатор.
По думите му формулата "Всички против ГЕРБ " е мъчно осъществима. Не става "всички дребни против ГЕРБ ", а би трябвало "всички дребни, плюс Българска социалистическа партия, против ГЕРБ ". А някои от дребните не желаят с Българска социалистическа партия, означи Андрей Райчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР